Cuina napolitana a l’Escola de cuina Mireia Carbó

AntonellaCursets i xerrades, Plats napolitans tradicionals 3 Comments

Compartir aquesta entrada

Una vegada al mes em trobeu a l’Escola de cuina de la Mireia Carbó per preparar plats napolitans.
La meva amistat amb la Mireia ve de lluny… sabeu que la idea del llibre La pasta per als catalans va ser seva?
Ho he dit a cada presentació…

Escola de cuina Mireia Carbó

 

Fem entrants, primer plats, segon plat i postres. Uns plats típics que es poden trobar a casa meva un diumenge o a un sopar amb amics.

Busqueu Cuina napolitana al calendari de l’escola!

Fins aviat!

Escola de cuina Mireia Carbó

Un altra classe molt maca ahir a la tarda a ca la @carbomireia. La pròxima al juliol!

Un post condiviso da Antonella Speranza (@pastacatalans) in data:

Els alumnes de la classe d’avui a ca @carbomireia. Han marxat tots molts contents ?

Un post condiviso da Antonella Speranza (@pastacatalans) in data:

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 3

  1. Hola!
    El curs no és divendres ??? Jo he fet reserva i creia que era per divendres…
    Si us plau, podeu confirmar?
    Gràcies!

    1. Post
      Author
  2. Anto, tens la recepta que fas amb calamar i carbassó pel blog? Avui tinc calamars i carbassons i no sé què fer per dinar!
    Per cert… drama familiar absolut: tinc una filla amb intolerància a la farina de blat, no saps el que ens ha costat trobar pasta sense blat de sabor i textura decents (en tenim un parell de localitzades de farina 100 % de blat de moro que són realment molt bones).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *