Penne

AntonellaFormats de pasta, Penne, Penne rigate Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

Origináries de la Campània, la regió de Nàpols, formen part de les pastes seques curtes amb tall oblic. N’hi ha moltes varietas, amb ratlles (penne rigate), llises (penne lisce), petites (pennette o mezze penne) o grosses (pennoni). Es caracteritzen per la seva versatilitat. Es poden acompanyar amb quasi totes les sales ; de carn, de formatge, de verdures, i també queden bé en fred, com a amanida. Amb peix, en canvi no lliguen. Les més grosses, son indicades per a preparacions al forn; les més peitites per a amanides o salses blanques, i les rigate, amb salses riques de carn.

Fent click quí podreu veure una selecció de receptes adaptes a aquest format.

Penne

Penne rigate

Genovese!

#genovese ja al blog!

Un post condiviso da Antonella Speranza (@pastacatalans) in data:

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *