lapastaperalscatalans millor bloc de cuina 2012

AntonellaMitjans 35 Comments

Compartir aquesta entrada

He guanyat. He guanyat malgrat les faltes d’ortografia. Encara no m’ho crec. Imagino que això ja m’atorga el grau de catalana “de fet”. Ara només em fa falta el nivell C. I el NIF, però potser per aquest darrer m’espero que us aclariu abans.

No sé si ja us ho he agraït prou. Sense la votació popular no hagués arribat mai a la final, doncs és com si aquest premi me l’haguéssiu donat sobretot vosaltres. Gràcies.
La cerimònia va estar força bé. La gent molt simpàtica, tots molt agradables. A la web de STIC trobareu la llista de tots els guanyadors.

Vam arribar a Reus sortint de Tàrrega. El paisatge és impactant.

L’acte es va fer l’Auditori del Tecnoparc de Reus, una estructura enorme. Vam arribar, ens vam acreditar i la cerimònia va començar de seguida i va ser molt ràpida. Després d’uns parlaments inicials de benvinguda van començar a distribuir els premis per categoria, en ordre alfabètic. La nostra va ser la quarta, a bon principi, així no vaig haver de aguantar els nervis per molt temps, encara que tingués la seguretat que no guanyaria.
Anunciaven la categoria… musiqueta… els finalistes per secció… musiqueta…

blocs personals… musiqueta…

i el guanyador és… musiqueta… xa-xan! La pasta per als catalans!

I aquí vaig a rebre el premi per les mans del President Ernest Benach.
Lo contenta que estic!

La cerimònia va seguir amb totes les altres categories i va ser molt maco veure totes les cares de felicitat que pujaven a l’escenari, com la meva suposo!

I al final foto de tots els guanyadors.

Després de la cerimònia hi va haver un pica pica i la única persona que vaig poder desvirtualitzar va ser la guapíssima Maria José d’Eivissa, d’un altre bloc finalista, DIT I FET, que no vol que pengi la seva foto. Em va dir feia molt poc que havia marxat la Nani de La cuina violeta, llàstima perquè m’hagués agradat conèixer-la. Haurem de quedar.

Aquí estic amb l’Ernest Benach i el Martí Gironell que ha guanyat en la categoria Literatura/Professional amb el bloc Un any a Món Sant Benet.

I aquest és el premi material, el dibuix original del logotip de l’edició de aquest any dels Premis Blocs Catalunya. A més de això m’emporto una sensació d’incredulitat i de felicitat i de satisfacció tot a l’hora.

Una vegada més gràcies i que la pasta sigui amb els catalans!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 35

  1. FE-LI-CI-TATS!!! FE-LI-CI-TATS!!! FE-LI-CI-TATS!!! FE-LI-CI-TATS!!! l
    De catalans n’hi ha de totes menes I de tot arreu perquè Catalunya és, abans que res, poble d’acollida (diguin el que diguin els que no hi viuen).

  2. Post
    Author
  3. Post
    Author
  4. Post
    Author
  5. Hola Antonella!!
    Ja he arribat a Eivissa, fa un parell d´horetes i no volia anar-me´n a dormir sense tornar-te a felicitar 🙂
    M´ha fet molta il·lusió llegir-te i veure que m´has mencionat!! Va estar un plaer haver parlat amb tu una estoneta.
    Felicitats guanyadora!!!!
    Maria José

  6. Hola Anto!!!
    MOOOLTEEEES FEEELIIIICIIITAAAATS!!!!
    I de quines faltes parles??? si tu no en fas!!!
    Al NIF quasi que t’esperis a tenir la doble-nacionalitat Italiana/Catalana i així t’estalvies passar per l’Espanyola… 😉

    Molts petons!!! I ho haurem de celebrar no??? 😀

  7. Post
    Author
  8. Post
    Author
  9. Post
    Author
  10. Post
    Author
  11. No esperis el NIF, Amb Catalunya dins Europa Comunitaria, no pots tenir la doble nacionalitat.
    Per sort, Catalunya acull a la gent que vol ser catalana de cor.
    Tanti auguri e bona pasta!

  12. Post
    Author
  13. Post
    Author
  14. Post
    Author
  15. Post
    Author
  16. Post
    Author
  17. Força de tard… però moltes felicitats. Les faltes, cada cop menys (se t’ha escapat un “lo” en aquest apunt) 😀

  18. Post
    Author
  19. Amb blocs com el teu dona gust compartir aquesta felicitat!!.
    La més sincera enhorabona pel premi, trobo molt encertat i molt ben fet aquest bloc, sobretot per la pasta. ;P

    Els Premis Blocs Catalunya m’han portat fins aquí i em sembla que no ens desempallegarem fàcilment.
    Enhorabona, felicitats pel premi i per molts anys!!

    Si et ve de gust, et convido a fer una passejada pel meu blog, guanyador també en dels Premis Blocs Catalunya 2012 com a bloc Personal de Cultura/tendències.
    El bloc de Les Havaneres

    Salut, força i havaneres a dojo!

  20. Post
    Author
  21. Pingback: 40 plaers. Petites coses que fan la vida més dolça. Una copia per a vosaltres! | La pasta per als catalans

  22. Pingback: La pasta no engreixa! | La pasta per als catalans

  23. Hola a tothom,

    Sóc una estudiant d’un màster en Nútrició i Salut pública i estic fent una enquesta sobre els hàbits alimentaris dels catalans. Per a obtenir resultats significatius necessito el màxim de respostes possibles i per això us volia deixar aquí l’enllaç, per si teniu un moment i esteu interessats. Crec que qui segueix blogs com aquest són els que us pot agradar més respondre un qüestionari sobre cuina catalana. Us agrairia moltíssim la vostra participació.

    Enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1IHJ0kYbQUlat6z2lpiA3gH8AY2Wkcq2HH8zrTZze0WA/viewform?usp=send_form

    Salutacions,

    Núria

  24. Post
    Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *