Espaguetis amb tonyina

Antonella Bavette, Calamarata, Espaguetis negres, Macarrons, Peix, Penne, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Una versió més de pasta amb tonyina. Aquesta segon l’estil sciuè sciuè, que en napolità vol dir ràpidament.
Per aquelles vegades que ja no tens més idees, estàs cansada, no tens temps…

Ingredients per a 2 persones

  • 160 g d’espaguetis o macarrons dels petits o uns espaguetis negres…
  • Una ceba (dolça si pot ser)
  • 2 llaunes de tonyina (o bonítol) petites
  • Tomàquets cirerols. 10 com a mínim o 4 tomàquets per penjar
  • Olives d’Aragó. Entre 10 i 20
  • Tàperes si n’hi ha
  • Julivert picat si agrada i si n’hi ha.

Preparació

Poseu l’aigua a bullir ja perquè la salsa es fa en un moment.
Traieu el pinyol a les olives. Talleu la ceba a tires molt primes.
En una paella ampla on després hi abocareu la pasta, escalfeu l’oli i afegiu-hi la ceba. No la volem sofregir, només que quedi transparent.
Afegiu els tomàquets tallats per la meitat (si son aquells de penjar en 4 trossos) i aixafeu-los amb una forquilla.
Coeu-ho 5 minutes amb tapa.
Afegiu la tonyina.

Afegiu-hi les tàperes ben rentades i les olives sense pinyol.
Coeu-ho 3-4 minuts més amb tapa. Afegiu-hi el julivert picat, torneu-ho a tapar i apagueu el foc.

Escorreu els espaguetis, torneu a encegar el foc a la paella, aboqueu-hi la pasta, saltegeu-ho per un minut i cap al plat.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

    1. Post
      Author

Respon a Eduard Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *