En l’únic post d’aquest bloc on us parlava de pizzes, hi havia entre d’altres la pizza d’escaroles.
Ahir a la nit em vaig preparar l’escarola a la paella, com la fem servir per posar a la pizza i vaig gravar un vídeo. He de millorar l’àudio, absolutament! Dic “em vaig preparar” perqué aquí només agrada a mi.
El gust amarg queda, de fet a Nàpols a més d’aquesta tenim una varietat d’escarola més llisa i menys amarga.
L’escarola feta així també es pot fer servir com a acompanyament a un plat de carn.
Ingredients
- una escarola neta i tallada
- panses
- pinyons
- olives d’Aragó
- taperes
- 1 filet d’anxova (opcional)
- oli
- sal
- pebre
- all
Ahir com hi vaig posar anxova no hi vaig posar les panses. Els dos sabors junts no m’acaben de convèncer, o l’anxova o les panses.
Proveu-la, ja direu!
T'ha agradat? Comparteix-ho!