Galets amb carbassa i mascarpone

Antonella Conchiglioni, Creste, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Galets, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Orecchiette, Pappardelle, Pasta farcida, Reginette, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Us recordeu de les pasta amb carbassa i ricotta?
És una recepta que vaig penjar fa temps amb la pasta de la qual us vaig parlar ahir, le mafaldine.

Pasta amb carbassa i ricotta

Podem fer servir la mateixa recepta substituint la ricotta amb mascarpone.
Aquesta vegada he fet servir els galets que han sobrat de les festes

Aquí va.

Ingredients

  • 320 gr. de pasta
  • 300 gr. de carbassa (ja neta)
  • 150 gr. de ricotta
  • una ceba petita
  • oli
  • sal
  • nou moscada
  • julivert

Preparació

Sofregiu la ceba trinxada amb tres cullerades d’oli. Talleu la carbassa amb una ratlladora amb forats grans i afegiu-la a la ceba. Remeneu per 5 minuts, afegiu-hi un got d’aigua i deixeu que faci xup-xup fins quan la carbassa no estigui feta. Si fa falta afegiu una mica més d’aigua calenta. Afegiu el mascarpone, la nou moscada i ajusteu de sal i pebre (amb una mica més de pebre queda més bona jo crec perquè el pebre contrasta el gust dolç de la carbassa). Ara podeu deixar la salsa tal com està o bé passar-la amb minipimer perquè quedi com una crema. En la foto que veieu no està passada al minipimer.

IMG_1287
I ja està. Coeu la pasta al dente, guardeu un got d’aigua de cocció que pot servir per diluir una mica la salsa si ha quedat massa espessa, escorreu-la i aboqueu-la a la cassola amb la salsa.
Remeneu-ho bé, emplateu-ho, decoreu amb julivert picat i buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *