Gnocchetti sardi amb espinacs i cansalada

Antonella Cargols de llimona, Cintes de curri, Farfalle, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Gnocchi de patates, Macarrons, Trofie, Vegetals 2 Comments

Compartir aquesta entrada

El dijous passat a la secció La pasta per als catalans de El primer cafè, el programa del matí de Ràdio Arenys (que per cert podeu escoltar també a Ràdio Canet i Ràdio Llavaneres) vam parlar de pasta amb espinacs i de plats únics. Cada 15 dies donem un consell sobre la pasta i a partir d’un o més ingredients de temporada expliquem receptes.

Una de les receptes que vam explicar, aquesta pasta amb espinacs i cansalada, encara no l’havia fet per el blog, doncs aquí està.

Com sempre molt ràpida. A mi m’agrada molt. Vaig fer servir gnocchetti sardi amb safrà, que crec vaig comprar a la botiga de la Garriga, però podeu fer servir macarrons, nyoquis frescos, pistons…

Ingredients per a una persona

  • 80 g de pasta
  • 30 g de cansalada viada
  • 200 g d’espinacs
  • un raig d’oli
  • parmesà

Preparació

Renteu els espinacs, escorreu-los i trenqueu-los amb les mans, ben xafats.

espinacs

En una paella ampla, on després hi abocareu la pasta, escalfeu un raig d’oli i afegiu-hi la cansalada tallada a trossets. Coeu-la fins que sigui ben cruixents. Afegiu-hi els espinacs i coeu-los tot remenant fins que estiguin fets. No deixeu que l’aigua que treien evapori del tot.

pasta amb espinacs i cansalada viada

Coeu la pasta en abundant aigua amb sal, escorreu-la al dente i aboqueu-la a la paella amb els espinacs. Saltegeu-la amb la flama ben forta per un parell de minuts. Emplateu-ho i acabeu amb dues culleradetes de parmesà ratllat.

pasta amb espinacs i cansalada viada

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

  1. Quina bona pinta, aquests gnoccheti! Em va molt bé , que ens ensenyis receptes amb pasta estranya per a nosaltres, que de vegades ens en regalen amics d’algun viatge a Itàlia i no sé com cuinar-la. Ben bona, amb espinacs! Petons!!

  2. Vaig fer aquesta pasta (amb espinacs frescs, oi?) perquè encara tenia un paquet de gnocchetti sardi de una visita llampec a Catania. Total, dues coses: Si, es troba aquí i sí, és diví. Perquè? Perquè es fàcil, ràpid, lleuger, gustós i la pasta té una forma diferent i per tant un gust diferent. Sembla mentida però es tota la veritat. Recomano aquesta recepta. Nyam.

Respon a Marina Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *