Pasta amb crema de pastanaga

AntonellaConchiglie, Farfalle, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Mezze maniche, Penne, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Compartir aquesta entrada

A l’estiu m’agrada molt preparar receptes amb mató o ricotta. Son formatges fresquets, les salses són tèbies, no cremen i combinats amb verdures et proporcionen un plat complert.
Aquesta recepta la vaig fer a principi de l’estiu i va ser una manera amb que il bambino s’empassés una mica de verdura més.

Ingredients per a 2 persones

  • 160 g de cargols o macarrons
  • 6 pastanagues grandetes
  • 100 g de mató
  • 1 cullerada abundant de parmesà
  • nou moscada
  • pebre

Preparació

Coeu les pastanagues al vapor o bullides. Passeu-les per el minipimer amb el mató, el parmesà, el pebre i la nou moscada.

Crema de pastanaga i mató

Coeu la pasta. Guardeu un cullerot d’aigua de cocció.
Escorreu la pasta i aboqueu-la en un bol o en la mateixa olla de cocció. Afegiu-hi la crema obtinguda i si fa falta afegiu-hi una mica d’aigua de cocció perquè la salsa es torni una mica més fluida.
Emplateu i serviu amb una mica més de parmesà.

Podeu substituir el mató amb ricotta. En aquest cas, quan feu la barreja al minipimer no cal afegir el parmesà, només al final.

Fàcil oi?

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 6

  1. M’ha encantat aquesta salsa, Antonella. Fixa’t, que sóc una fan del mató i la pastanaga també em perd, la poso a tot arreu!! Apuntada per un dia d’aquests! Gràcies per compartir-la. Petons!

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
  2. Boníssim! No tenia parmesà i li he posat una mica de crema de llet per substituïr el formatge. Ha quedat bé, la propera vegada m’asseguraré de tenir parmesà! 🙂

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *