Spaghetti ubriachi / Espaguetis borratxos

AntonellaVegetals, Vegetarianes 1 Comment

Compartir aquesta entrada

Si us heu perdut el RAR del diumenge passat aquí us deixo una de les receptes i si voleu el pdf de l’article complert.

RAR 67 – 20-09-2015 Clint Eastwood

Spaghetti ubriachi, amb una salsa de vi negres, porros i nou moscada.
Per cert, els plats són de la nonna quan es va casar!

Ingredients per a dues persones

  • 180 g d’espaguetis
  • 200 ml de vi negre
  • un porro
  • oli
  • all
  • sal
  • pebre
  • nou moscada
  • julivert fresc
  • formatge d’ovella curat ratllat

Elimineu les fulles exteriors del porro i talleu la part més tendra a rodanxes molt primes. Escalfeu un raig d’oli abundant en una paella molt ampla (hi haureu d’abocar la pasta) i afegiu-hi dos grans d’all pelats i tallats a làmines i el porro.
Coeu-los amb foc baix afegint-hi una mica d’aigua fins que el porro quedi tou.
Incorpo- reu-hi el vi i la nou moscada i coeu-ho 3 o 4 minuts fins que s’hagi reduït una mica però no massa, ha de quedar bastant líquid.
Salpebreu-ho i passeu la salsa obtinguda pel túrmix.
Coeu els espaguetis en aigua amb sal, escorreu-los i guardeu una mica d’aigua de cocció. Amaniu els espaguetis amb la salsa de vi i porros. Si fa falta afegiu-hi una mica d’aigua de cocció. Serviu-ho amb abundant julivert fresc picat i el formatge ratllat.

Cin cin!

Spaghetti ubriachi

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *