Concurs fotogràfic Pasta a l’estiu, per gentilesa de Pasta Garofalo (també sense gluten) VOTA ARA deixant un comentari!

AntonellaRifes i Concursos 68 Comments

Compartir aquesta entrada

Concurs fotogràfic Pasta i estiuHola! La presentació el passat dimecres va anar molt bé, gràcies a tots per vindre. Entre els assistents hi havia el Fernando Piqueras, Key Account Manager de pasta Garofalo que va participar a la xerrada i ens ha donat algunes informacions tècniques i molt interessants sobre la pasta.

IMG_7338

I enhorabona a la Roser! que es va portar aquest lot impressionant de pasta Garofalo. 3,5kg de pasta, linguine, spaghetti, vermicelli, radiatori, mezze maniche rigate, fusilli, penne rigate i un drap de cuina.

Maleta Assaggio

La gent de Pasta Garofalo és molt amable, així que, sorpresa, sorpresa, tinc una maleta de pasta més per un de vosaltres. Fem un concurs fotogràfic? Va.  A Pasta Garofalo tenen una línia de productes sense gluten. La mateixa maleta és disponible també amb pasta sense gluten, així que tot-hom pot participar!

Pasta Garofalo sense gluten

Teniu fins al dia 20 de juny per enviar-me fotos. El tema és “pasta a l’estiu”, encara que aquest any l’estiu es fa esperar.
Podeu fotografiar el que vulgueu, un plat de pasta, un paquet de pasta, pasta crua, pasta fresca, pasta cuita, vosaltres que mengeu pasta, que la cuineu, el que sigui.

Per enviar-me les fotos:

Enviant-me les foto m’autoritzeu a penjar-les en aquest post. A partir del dia 21, una vegada que estiguin totes penjades podeu votar deixant un comentari en aquest mateix post, fins a tres preferènciesn només un comentari per persona. El dia 27 tancarem les votacions. El dia 28 la representant a Espanya de Pasta Garofalo i jo farem de jurat i escollirem entre les tres més votades la que més ens agradi. I el guanyador es portarà a casa aquest fantàstic lot!

Tot clar?

Una abraçada!

Per gentilesa de

Pastificio Garofalo

Fotos

#01 Rosamaria Bruguera
01 rosamaria58

#02 Rosamaria Bruguera
02 rosamaria58

#03 Rosamaria Bruguera
03 rosamaria58

#04 Rosamaria Bruguera
04 rosamaria58

#05 Ivan Lopez Ortega
05 Ivan Lopez Ortega

#06 Meteo Moià
06 Meteo Moià

#07 Paco Sirvent
07 Paco Sirvent

#08 Nuni Cuinetes
08 Nuni Cuinetes

#09 elmoianes
09 elmoianes

#10 elmoianes
10 elmoianes

#11 BioinforNatico
11 Bioinfornatico

#12 Daniel Julià
12 Daniel Julià

#13 Mariontxa
13 Mariontxa

#14 Elisabet Megías
14 Elisabet Megías

#15 Mariontxa
15 Marionxa

#16 BioinforNatico
16 BioInfornatico

#17 BioinforNatico
17 BioInfornatico

#18 BioinforNatico
18 BioInfornatico

#19 Paco Sirvent
19 Paco Sirvent

#20 Rosamaria Bruguera
20 rosamaria58

#21 Rosamaria Bruguera
21 rosamaria58

#22 Rosamaria Bruguera
22 rosamaria58

#23 Carles Segarra
23 Carles Segarra

#24 Familia Pardo Barcelo
24 Familia Pardo Barcelo

#25 Marga Pradas
25 Marga Pradas

#26 Carles Segarra
26 Carles Segarra

#27 Carles Segarra
27 Carles Segarra

#28 Carles Segarra
28 Carles Segarra

#29 Carles Segarra
29 Carles Segarra

#30 Elisabet Megías
30 Elisabet Megías

#31 Marc Campa
31 Marc Campa

#32 Joan J. Miquel
32 Joan J. Miquel

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 68

    1. Post
      Author
        1. Post
          Author
  1. Em poso a buscar foto o començo a fer… encara que no sóc una artista de la càmera, tinc ganes de participar en aquest concurs. Per cert, ahir per primera vegada vaig sentit a parlar de pastes Garofalo. Segons em va dir una romà, les millors!!!

  2. Pingback: Spaghetti alla chitarra amb gambes, carbassó i mango | La pasta per als catalans

  3. Grrrrrr, m’he equivocat. Volia dir 11, 32, 31. Això. Que no compti la meva resposta anterior, val? Tinc un problema de números, de veritat.

    1. Post
      Author
  4. Com que estaria molt lleig votar-me a mi mateixa, votarè 3 plats que m’agradaria molt provar-los i que fan pensar en pasta i en estiu: el 2, el 15 i el 29.
    Saluts!

    1. Post
      Author
  5. Pingback: Finalistes del concurs fotogràfic Pasta a l’estiu, per gentilesa de Pasta Garofalo (també sense gluten) | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *