La pasta per als catalans. De veritat. Concurs de Nadal

AntonellaRifes i Concursos 9 Comments

Compartir aquesta entrada

Com aquest bloc no es diu La pasta per als catalans per res, aquest any per Nadal tornem a regalar pasta. El patrocinador és el Carles Sanmartí que enviarà al guanyador aquest maquíssim lot de pasta catalana.

 

L’any passat vam fer una rifa, aquest any farem un concurs. A veure si l’idea us agrada.

Sabeu tots que aquest bloc també te una pagina a Facebook veritat?
Per participar m’hauríeu de enviar al mail de la pagina de Facebook una foto que va de pasta i deixar un comentari a aquesta entrada o al Twitter (@pastacatalans) o al Facebook, o sigui aviseu-me, que no me’n perdi cap.
Pot ser una foto de un vostre plat de pasta amb la recepta o sense. Podeu fer servir una recepta meva, una vostra, original o treta de un llibre de cuina. Pot ser la foto d’un macarró, d’un galet. Pots ser una persona, un gos, un gat que mengi espaguetis. Pot ser lo que vulgueu que tingui com a base de la foto pasta. Fotos fetes per vosaltres però, sense fer trampes. Podeu penjar més d’una foto.

Jo penjaré les vostres fotos amb el vostre nom en aquest àlbum a la pagina de La pasta per als catalans al Facebook. Podeu enviar fotos fins el dia 4 de gener inclòs. La foto que el dia 6 de gener a les 23.00 tingui més M’agrada guanyerà el concurs. Fàcil no?

Després del concurs escriuré un post aquí al bloc amb la foto guanyadora i publicaré una galeria de totes les fotos que han participat. Si no esteu d’acord que utilitzi la vostra foto al bloc sis plau aviseu-me quan la envieu, ok? Gràcies

Apa, a fotografiar!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 9

  1. Post
    Author
  2. Benvolguda Antonella, et vull preguntar si el formatge Pecorino és prou adient per perfumar un remenat a base de ceba, porro, crema de llet, cansalada fumada, carn picada de porc, panses… Jo hi voldria posar un formatge ratllat que m’hi aportés gust i perfum. He pensat en un parma o en un gruyere o en un emmental, també. Tot aquest farcit aniria empanat amb pasta brisa o pasta de full. Què te’n sembla, el pecorino? Quin formatge hi posaries? Gràcies.
    BON NADAL !!!

  3. Pingback: Galets farcits de carbassons i gambes amb salsa de safrà | La pasta per als catalans

  4. Post
    Author
  5. Pingback: Concurs de Nadal, la guanyadora és… | La pasta per als catalans

  6. Pingback: Ferran Sala Casasampere » Concurs de Nadal- patrocinat per Pastes Sanmartì

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *