Rifa de Nadal! Un altra manera de guanyar pasta!

AntonellaRifes i Concursos 85 Comments

Compartir aquesta entrada

Sembla que el meu blog hagi agradat als senyors de Pasta Garofalo (serà perquè a mi m’encanta la seva pasta??) i han dit de seguida que sí quan els he proposat aquesta petita rifa.

El guanyador s’emportarà a casa la capsa Assaggio de Pasta Garofalo, amb 12 kg de pasta de 12 formats diferents i 4 pots de salsa preparada! Llàstima que jo no hi pugui participar!

 

Per a participar a la rifa només heu de publicar aquest post o el primer post de Nadal, els Galets farcits de carn amb beixamel, al vostre blog, Facebook o Twitter i deixar aquí un comentari amb el vostre email i l’enllaç al vostre post. De passada també podríeu fer un M’agrada a la pàgina Facebook de La Pasta per als Catalans o fer-vos seguidors a Twitter, que no estaria gens malament (però això no és obligatori per a participar a la rifa). Teniu temps fins el dia 20 de desembre inclòs. El dia del sorteig serà el 21 de desembre.

Si alguna cosa no us queda clara deixeu-me un comentari a aquest post.

Apa! i bona sort!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 85

  1. Post
    Author
  2. A Twitter, a Faceboock, i al cor, la pasta es la meva vida, La pasta més senzilla, feta a base de farina de blats durs i aigua, conté aproximadament entre un 75-77% d’hidrats de carboni, un 12% de proteïnes, un 1% de greix i al voltant d’un 10% d’aigua i minerals .
    Això significa que 100 grams de pasta, que és normalment la quantitat que es calcula per persona, aporten unes 365 quilocalories. LA PASTA ES VIDA ! FELICITATS PER L’INICIATIVA i als de Pasta GAROFALO, a veure si hi ha sort !!

  3. Post
    Author
  4. antonella crec que me apuntat be jejejeje sino quan vinguis a la peixateria ja m’explicaras com va.
    una abraçada

  5. Post
    Author

    Ep Anna!! només has de publicar la recepta dels galets a la teva pagina de Facebook! 🙂
    De aquí a una estona publicaré la recepta dels galets farcits amb marisc!!

  6. Avui he triomfat amb el Ragu, tinc a la familia encantada! I he fet un retweet del teu post, o sigui q ja he fet tots els deures!
    Moltes gracies per les teves receptes, ens encanten!!!

  7. Post
    Author
  8. Si em toqués aquests quilos de pasta, seria una bona solució per als menus, ja que tindria content al meu marit tot un any. I amb l’afegit de que li encanta viatjar i més al Sud de Itàlia

  9. Post
    Author
  10. Post
    Author
  11. Post
    Author

    Gràcies a tu Montserrat! m’has de deixar l’enllaç de la teva pagina de Facebook o de Twitter on has enganxat el meu post… 🙂 aquest que em deixes és l’enllaç a la recepta meua.

    Moltes gràcies!

  12. Post
    Author
  13. Post
    Author
  14. Antonella!!!! ja estic fitxada!!!! mmmmhhhh!!!! quants kg de pasta!!!! que bé!!!! a veure si em toca la rifa de nadal!!! ho tinc ja annotat al meu MUR de Facebook!!!

    Moltíssimes gràcies!!!!

  15. Post
    Author
  16. Post
    Author
  17. Antonella!!!! ja tens un post al meu Feisbuc! Gaudeixo molt de les teves receptes i m’ho passo bomba menjant-les!!!!! (el meu endocrino t’ho pot confirmar).

    salut i Buon Natale!!!
    armand

  18. Post
    Author

    Gràcies Armand, em deixes sisplau l’enllaç al teu mur de FB? Gràcies
    La propera vegada que prepares alguna recepta meua, envia’m una foto sisplau. La penjarè!
    Gràcies i sort!

  19. Au, ja me n’he fet ressò. A veure si així ja tinc resolt el dinar de Sant Esteve d’enguany 😀

    Enhorabona pel bloc!

  20. Post
    Author
  21. Post
    Author
  22. Pingback: Amants de la pasta « El racó blau

  23. La recepta té molt bona pinta! no crec que m’ho deixin fer per Nadal, el dinar és sagrat però ho intentaré pel dinar de Reis! molt bon bloc, felicitats!

  24. Post
    Author
  25. Post
    Author

    Gràcies Bernat!
    Si en fas més, la pròxima vegada envia’m una foto, que la penjo a la recepta mateixa. Em faria il·lusió. Gràcies i sort!

  26. Post
    Author
  27. Molt fan de la cuina i de la pasta italiana, i des d’avui molt fan d’aquest blog. Per cert la primera persona que me’l va recomanar es diu mireia 😉

  28. Felicitats pel blog!! Sovint el consulto i m’animo a cuinar les teves receptes, be, fem el que podem… ☺ t’enviare una foto d’un “invent” que vam fer arrel d’una recepta teva i el que teniem x casa. Fins aviat!! Petons

  29. Post
    Author
  30. Pingback: La pasta per als catalans. De veritat. Concurs de Nadal | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *