Estrella de Nutella

AntonellaPostres 10 Comments

Compartir aquesta entrada

El dissabte 24 de gener vaig participar a la 4a Calçotada & Tweets organitzada per la Sonia Graupera (@graupix) al Restaurant Can Besa.
És una ocasió per posar cara a moltes veus, passar una estona junts, gaudir de fantàstics flams de cafè i perquè no, guanyar un premi.
Aquest any jo també en vaig portar un, un lot magnífic de pasta Sandro Desii acompanyat da un llibre La pasta per als catalans.

Ja tinc el regal per la #CalçotadaMontseny. Pasta gourmet @sandrodesii + La pasta per als catalans. Fins dissabte!

Una foto pubblicata da Antonella (@pastacatalans) in data:

I vaig guanyar un massatge al SPA de l’hotel Miramar de Barcelona, a veure!

A més de tot la Graupix en va obsequiar a tots amb un kg de Nutella personaliztat.

#nutella personalitzada! Un altra sorpresa a #montesnycalçotada

Una foto pubblicata da Antonella (@pastacatalans) in data:

I així és com en vaig aprofitar.
Fa temps que vaig veure aquestes fotos per internet, i vaig seguir la recepta d’aquesta pàgina.

Ingredients

  • 250 ml de llet
  • 25 g de llevat fresc
  • 50 g de sucre
  • 1 ou
  • 550 g de farina “0”
  • 50 g de mantega
  • La pell de mitja llimona
  • Nutella

Preparació

Jo vaig fer servir la Termomix, però es pot fer també sense, seguint el mateix procediment.
Poseu en el got el sucre i la pell de la llimona: 20 sec vel 10.
Afegiu-hi la llet: 30 sec vel 2.
Incorporeu el llevat, l’ou, la farina, la mantega: 2 min i 30 sec, velocitat Espiga.
Una vegada amassat, poseu-lo a en un contenidor tancat i que pugi per una hora.

Estrella de Nutella

Estrella de Nutella

Talleu la massa en 4 parts iguals i amb cadascuna formar una lamina rodona de 5mm de gruix. Cobriu-la amb Nutella. Sigueu generosos, jo en vaig posar massa poca.

Estrella de Nutella
Formeu un altra lamina i poseu-la al damunt i així per les quatres boles.

Estrella de Nutella

Poseu alguna cosa rodona al mig del brioix i talleu-lo primer en 4 parts, després en 8 i després en 16. La part central no s’ha de tallar.

IMG_4439

Agafeu dos talls a la vegada i doneu-li la volta cap a l’exterior, com en aquesta foto

IMG_4441

Deixeu-lo pujar una hora més, a dins el forn amb la llum encesa per exemple, pinteu-lo amb llet i coeu-lo per 25-30 minuts a 180º

Buon appetito!

Una foto pubblicata da Antonella (@pastacatalans) in data:

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 10

    1. Post
      Author
  1. Quina bona pinta!!!

    Uns dubtes, que això s’ha de provar:

    Per substituir la termomix serveix el minipimer? normal o amb varetes? i velocitat espiga és lenta o ràpida? o si no hi ha termonix millor remenar a ma?

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
  2. Bon dia,

    Em podries dir a quina farina equival la farina 0? Es la farina de força? de “biscochos”?

    Moltes gràcies

    Dolors

    1. Post
      Author
  3. Pingback: Galetes súper fàcils de Nutella | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *