Una versió més de pasta amb tonyina. Aquesta segon l’estil sciuè sciuè, que en napolità vol dir ràpidament. Per aquelles vegades que ja no tens més idees, estàs cansada, no …
Espaguetis amb tonyina
Un plat molt i molt fàcil (com tots vaya). La versió blanca dels espaguetis amb tonyina clàssics. A més dels espaguetis queda molt bé amb espaguetis negres, linguine, trofie… Ingredients per …
Amanida de pasta amb verdures a la planxa i tonyina fresca
Aquest és un plat de pasta que es pot servir tebi o fred. Recordeu que quan serviu les amanides de pasta fredes, millor sempre treure-les de la nevera una mitja …
Espaguetis amb tonyina i carbassó #amorplatúnic
Torna l’amor plat únic amb una nova recepta fàcil i rapida. Sempre gràcies a l’ajuda de la nutricionista Rosa Baró. Una coseta més sana en previsió de la recepta bomba …
Amanida de pasta amb alvocat
I continuant a parlar d’alvocat, avui us proposo aquesta amanida de pasta molt fresqueta. Com sempre recomano de no passar la pasta per l’aigua freda, si no que es refredi …
Amanida de pasta amb mongetes i tonyina per el Gran Recapte d’Aliments
Per avui 30 de novembre i demà 1 de desembre el Banc dels Aliments ha organitzat el Gran Recapte d’Aliments per les persones que més ho necessiten. Els blocaires del …
Amanida de pasta mar i olives
Com més calor, més plats fresquets. Un altra amanida de mar, aquesta vegada amb olives i suc de llimona. Ingredients per a 3 persones 150 gr. de pasta (farfalle, fusilli …
Pasta amb tonyina fresca i albergínies
Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …
Amanida de pasta de tota la vida
L’amanida de pasta és una mica com la pizza o la paella: val el principi més hi poses més hi trobes i a cadascú li agrada la seva. Jo com …
Pasta amb tonyina fresca
I comencem amb les receptes estiuenques. No és que aquesta pasta no es pugui menjar a l’hivern, però com està tot molt poc cuit, a mi em ve més de …
Espaguetis amb salsa de bonítol (o tonyina)
Si queda confirmat aquest dimecres tornaré al programa de la Mireia Carbó a comRadio per parlar de combinacions de pasta amb peix. Uhhuuuh! Quin honor! Doncs sembla que ho vaig …