Com totes les pastes cremoses, queda especialment bé amb fusilli, que atrapen perfectament la salsa entre les seves espirals. Ingredients (per a 4 persones) 320 g de pasta (espaguetis, penne …
Pasta amb albergínia escalivada i botifarra
El formatge si pot ser pecorino, millor. Brutal, si em permeteu. Ingredients (per a 4 persones) 400 g de pasta (tortiglioni, penne o fusilli) 2 albergínies mitjanes 2 botifarres 1 …
Un altra pasta amb carbassa
Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn …
Pasta amb carxofes
Tinc moltes receptes amb carxofes aquí al blog però faltava la més fàcil i ràpida de totes. Tant fàcil que no tinc foto a més del plat, sorry. Per aquesta …
Eliche amb ragù de botifarra i llet
Un experiment amb èxit. Us animo a tastar-ho. He fet servir eliche però també hauria quedat bé amb pappardelle, casarecce, tortiglioni, penne rigate, farfalle. No queda bé amb espaguetis o …
Pasta amb carbassons i albergínies al forn
Una pasta amb gustos d’estiu per aprofitar dels primers carbassons i de les primeres albergínies. Blanca, sense tomàquet perquè la combinació de carbassons i tomàquet no m’agrada. Lo seu seria …
Pappardelle amb carxofes i ceps
Encara en queden de carxofes al mercat. Tercera recepta seguida de pasta amb carxofes per acabar la temporada. Aprofiteu-ne per tastar aquest plat, a casa agrada molt. He escollit les …
Pasta amb carxofes i botifarra al forn
Temps de carxofes i la senyora Anita en té de boníssimes. Avui us presento una pasta amb carxofes i botifarra al forn, la vaig penjar fa poc a Instagram. Com …
Pasta e patate a crudo
O sigui pasta amb patates tot cuit alhora. Un plat molt poc equilibrat, però fa molt estiu. L’únic one-pot pasta que s’ha fet mai a casa nostra, de fet la …
Fusilli amb calçots i ricotta
Temps de calçots i de calçotades. I si sobren? Doncs experiment! Fusilli amb calçots! Per 4 persones vaig fer servir uns 6 calçots però si en teniu més endavant. Ingredients …
Pasta amb albergínies rostides
Un plat de pasta sciué sciué (napolità per ràpidament) que dedico als alumnes de les classes que fem a l’Escola de Cuina de la Mireia Carbó. Ells saben perquè 😉 …
Macarrons aromàtics amb flors de carbassons
Hola a tothom i bentornata a mi. Torno a penjar receptes després d’una llarga pausa i ho faig amb una recepta súper fàcil i sorprenent a l’hora. Encara queden flors …












