Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Receptes Peix

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Peix”

Tubettoni mar i muntanya

Antonella 18 març, 2021 Calamarata, Casarecce, Espaguetis negres, Farfalle, Paccheri, Peix, Pistons, Trofie, Tubetti Deixa un comentari

O més bé tubettoni amb lo que tenia en aquell moment a la nevera que però van quedar super bé i es mereixen ser publicats. Ingredients per dues persones 160/200 …

Llegiu-ne més

Paccheri amb esqueixada

Antonella 28 juny, 2020 Calamarata, Linguine, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli Deixa un comentari

Fa un parell de setmanes em va sobrar esqueixada. La vaig escaldar a la paella i li vaig tirar espaguetis. Em van agradar tant que el plat va ser escollit …

Llegiu-ne més
bacallà

Orecchiette amb salmó, carbassó i crema de llet

Antonella 27 novembre, 2019 Calamarata, Casarecce, Farfalle, Fusilli, Linguine, Orecchiette, Peix, Penne, Spaghetti Deixa un comentari

Una d’aquelles receptes que es preparen mentre es cou la pasta. He fet servir orecchiette, també estarien bé amb unes casarecce o uns macarrons sense ratlles, spaghetti, farfalle o linguine. …

Llegiu-ne més
carbassonscrema de lletsalmó fresc

Spaghetti amb musclos i espàrrecs

Antonella 10 juny, 2019 Bucatini, Cargols de llimona, Gnocchi, Gnocchi de patates, Peix, Spaghetti, Vegetals, Vermicelli Deixa un comentari

He vist aquest plat a l’Instagram de la Pasta di Martino, la meva pasta preferida entre totes i l’he replicat a la meva manera. L’experiment ha tingut èxit encara que …

Llegiu-ne més
espàrrecsmusclos

Espaguetis amb carxofes, pèsols i bacallà

Antonella 23 març, 2019 Bavette, Calamarata, Linguine, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Vam estar de concurs al Facebook i a l’Instagram per gentilesa dels Supermecats Plusfresc. Entre tots els que endevinaven tres dels ingredients d’aquest plat, vam sortejar un val de compra …

Llegiu-ne més
bacallàcarxofespèsols

Espaguetis amb tonyina

Antonella 26 abril, 2018 Bavette, Calamarata, Espaguetis negres, Macarrons, Peix, Penne, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Una versió més de pasta amb tonyina. Aquesta segon l’estil sciuè sciuè, que en napolità vol dir ràpidament. Per aquelles vegades que ja no tens més idees, estàs cansada, no …

Llegiu-ne més
bonítolsciuésciuétonyina

Gnocchetti sardi amb gambes i safrà

Antonella 26 gener, 2018 Gnocchetti sardi, Peix 3 Comments

Els gnocchetti és un format de pasta seca amb forma de nyoquis petits. Per aquest plat la pasta es cuina com si fos un risotto, afegint aigua a poc a …

Llegiu-ne més
gambessafrà

Espaguetis amb tonyina

Antonella 26 juliol, 2016 Bavette, Cargols de llimona, Cintes de curri, Espaguetis negres, Linguine, Macarrons amb piment vermell, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Trofie Deixa un comentari

Un plat molt i molt fàcil (com tots vaya). La versió blanca dels espaguetis amb tonyina clàssics. A més dels espaguetis queda molt bé amb espaguetis negres, linguine, trofie… Ingredients per …

Llegiu-ne més
sciuésciuétonyina

Orecchiette amb peix espassa i cors de carxofes

Antonella 25 juny, 2016 Calamarata, Cargols de llimona, Conchiglioni, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Trofie 2 Comments

Normalment no en trobo de peix espassa a la meva peixateria de confiança perquè si no saben d’on ve aquest peix no n’agafen. Però fa un mes a Arenys van …

Llegiu-ne més
peix espassa

Espirals de salmó i tinta de calamar amb salmó fumat i vodka

Antonella 13 abril, 2016 Cargols de llimona, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Peix 4 Comments

Hola! Aquest any per Sant Jordi no aniré a firmar el llibre en cap parada, que ja està bé, però una mica de #spamdeSantJordi deixeu-me’l fer. Aquesta fantàstica recepta i …

Llegiu-ne més
salmó fumatvodka

Espaguetis amb carxofes i cloïsses

Antonella 24 febrer, 2016 Conchiglie, Linguine, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetals 2 Comments

Una variant dels espaguetis amb crema de carxofes i cloïsses, mateixos ingredients, preparació una mica diferent. Sincerament m’agrada més aquesta versió que no pas l’altra. Ingredients per a 4 persones …

Llegiu-ne més
carxofescloïsses

Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons al Cuines de TV3!

Antonella 30 novembre, 2015 Conchiglie, Conchiglioni, Fideus, Linguine, Mitjans, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vermicelli, Vídeorecepta 15 Comments

Ooooohhh! Finalment han emes el Cuines on hi surto jo! He quedat massa seria… massa nervis! Però no és fàcil amb tota la gent que volta per allà! De totes …

Llegiu-ne més
  • Page 1 of 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • →

Útims exemplars del llibre a la venda a un preu especial


Envia'm un correu i te'l faig arribar a casa!

Classes de cuina

Vols que t’ensenyi a cuinar com ho fem a casa meva? Busca les classes de Cuina napolitana a la web de la Mireia!
Pròxima data: esperem que sigui aviat! 

Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

SAVE & ACCEPT