Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu ricotta

Arxiu d'etiquetes

Tots els articles amb l'etiqueta “ricotta”

Fusilli amb flors de carbassó i ricotta

Antonella 28 agost, 2018 Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Sabeu que les flors de carbassó les podeu congelar? Aquestes que surten a la foto dels ingredients acaben de sortir del congelador. No les podreu arrebossar, però si s’han de …

Llegiu-ne més
flors de carbassóricotta

Fusilli amb calçots i ricotta

Antonella 17 febrer, 2018 Creste, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Mezze maniche, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Temps de calçots i de calçotades. I si sobren? Doncs experiment! Fusilli amb calçots! Per 4 persones vaig fer servir uns 6 calçots però si en teniu més endavant. Ingredients …

Llegiu-ne més
calçotsricotta

Casarecce amb ricotta i espinacs #amorplatúnic

Antonella 13 març, 2014 Casarecce, Elicoidali, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Plat únic, Sedanini, Vegetals 8 Comments

Tornem amb un amorplatúnic, equilibrat, sa i no massa calòric. Els protagonistes d’aquest mes són la ricotta (o el mató) i els espinacs. Ens explica la Rosa Baró, la nutricionista …

Llegiu-ne més
espinacsmatóricotta

Pasta amb carbassons i tomàquets lligada amb ricotta

Antonella 26 setembre, 2013 Conchiglie, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mezze maniche, Penne, Penne rigate, Reginette, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Una nova recepta per aprofitar dels últims carbassons de temporada. La senyora Anita, que té el hort més maco del poble ja no en té més… les plantes d’alfàbrega també …

Llegiu-ne més
carbassonsmatóricotta

Pasta amb crema de pastanaga

Antonella 5 setembre, 2013 Conchiglie, Farfalle, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Mezze maniche, Penne, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

A l’estiu m’agrada molt preparar receptes amb mató o ricotta. Son formatges fresquets, les salses són tèbies, no cremen i combinats amb verdures et proporcionen un plat complert. Aquesta recepta …

Llegiu-ne més
matópastanagaricotta

Lasanya napolitana de Carnestoltes

Antonella 24 febrer, 2013 Al forn, Lasanya, Plats napolitans tradicionals 4 Comments

Aquesta és la recepta de la lasanya tradicional napolitana, típica típica de Carnestoltes. També es prepara i es menja durant l’any, de diumenge o en dies de festa (encara que …

Llegiu-ne més
carnragùricotta

Pasta amb ricotta, alfàbrega i pela de llimona

Antonella 12 juliol, 2012 Armoniche, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Mafaldine, Pappardelle, Radiatori, Salses 9 Comments

Un plat fresc, delicat, simple i ràpid. Ingredients per a 4 persones 320 gr. de pasta (farfalle, fusilli, mafaldine, gnocchi…) 200 gr. de ricotta (podeu substituir la ricotta amb mató …

Llegiu-ne més
alfàbregallimonamatóricottasciuésciué

Pasta amb crema de pebrots a la Cuina de Carbó

Antonella 4 juliol, 2012 Bucatini, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mitjans, Penne, Penne rigate, Reginette, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Abans de ahir vaig tornar al programa de la Mireia Carbó a COMRàdio. Sempre m’ho passo molt bé i sempre arribo amb unes quantes receptes i només arribo a explicar-ne …

Llegiu-ne més
matópebrotsricotta

Spaghetti amb faves, ricotta i cansalada viada

Antonella 21 abril, 2012 Llegums, Spaghetti 1 Comment

Només a publicar la foto a Instagram i dues persones m’han demanat la recepta. Doncs encara que tingui una cua de 3 posts a la espera, aquesta té la precedència! És un …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrefavesricotta

Pasta amb ricotta i botifarra

Antonella 15 abril, 2012 Al forn, Bucatini, Carn, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Reginette, Rigatoni, Tortiglioni 10 Comments

Unes de les preguntes recurrents que em fan és com guardar la pasta bullida per el migdia del dia després. Aquest és un problema que com a italiana no se …

Llegiu-ne més
botifarraricotta

El menú d’un dinar

Antonella 3 març, 2012 Peix 7 Comments

Fins ara m’havia resistit en posar receptes al bloc que no fossin de pasta, perquè no volia que es perdés la essència del bloc, que vol ser exclusivament de pasta. …

Llegiu-ne més
ricottasalmó fumatvieires

Pasta amb carbassa i formatge cremós

Antonella 1 febrer, 2012 Creste, Farfalle, Mafaldine, Mezze maniche, Pappardelle, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Una variació de la pasta amb carbassa clàssica, una mica menys lleugera, però va bé de tant en tant per canviar una mica. És una salsa que és pot preparar …

Llegiu-ne més
carbassamascarponematónou moscadaphiladelphiaricotta
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA