Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu carbassa

Arxiu d'etiquetes

Tots els articles amb l'etiqueta “carbassa”

Un altra pasta amb carbassa

Antonella 7 novembre, 2021 Casarecce, Elicoidali, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Maltagliati, Mezzanelli, Penne, Penne rigate, Vegetals Deixa un comentari

Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn …

Llegiu-ne més
carbassa

Fusilli col buco amb crema de carbassa i gorgonzola

Antonella 21 octubre, 2018 Conchiglie, Conchiglioni, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchi, Pappardelle, Reginette, Tagliatelle, Vegetals 8 Comments

La carbassa es combina quasi amb tot. Potser és un dels ingredients amb que hi ha més receptes aquí al blog. Avui amb gorgonzola, que, depenent dels gustos podeu substituir …

Llegiu-ne més
carbassagorgonzola

Pasta amb carbassa, olives i romaní

Antonella 20 gener, 2014 Creste, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Avui he provat aquestes penne rigate de la marca Delverde, disponibles als supermercats Sorli Discau. He de dir que aquesta pasta ha sigut tot un descobriment. Sent una marca del …

Llegiu-ne més
carbassaolivesromaní

Pasta amb carbassa i gambes #amorplatúnic

Antonella 27 novembre, 2013 Creste, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Peix, Pistons, Plat únic, Tubetti, Vegetals 7 Comments

Us recordeu quan a principi d’octubre us vaig dir que començaria una nova col·laboració amb la Rosa Baró? Doncs finalment ja tenim la primera recepta de plat de pasta únic. …

Llegiu-ne més
carbassagambes

Espaguetis amb lo que sobra de les verdures a la planxa macerades amb oli

Antonella 25 juliol, 2013 Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vídeorecepta 4 Comments

No seria un títol apte per un plat de restaurant. I el resultat tampoc podria anar a la carta d’un restaurant estrellat, serè sincera, però seria més que digne per …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassaolivestomàquet cirerol

Pasta amb carbassa i cloïsses

Antonella 20 març, 2013 Conchiglie, Macarrons, Peix, Salses 2 Comments

Aquesta combinació no l’havia tastada mai i la vaig veure per primera vegada en una foto que va compartir a la pagina del bloc a Facebook una seguidora italiana, la …

Llegiu-ne més
carbassacloïsses

Pasta amb carbassa i salsitxa a la Cuina de Carbó

Antonella 6 novembre, 2012 Creste, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Mitjans, Penne, Penne rigate, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals 12 Comments

Al programa de la Mireia Carbó ahir vam parlar de pasta amb carbassa. Vaig explicar unes receptes que ja he publicat, la pasta amb carbassa clàssica, la pasta amb carbassa …

Llegiu-ne més
botifarracarbassasalsitxa

Minestrone amb pasta

Antonella 17 octubre, 2012 Conchiglie, Llegums, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals 8 Comments

El minestrone és una minestra de verdures. No existeix la recepta perfecta, ni quantitats establer-tes ni una llei que diu quines verdures sí i quines no. Us explicaré com ho …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrecarbassacarbassonscebacolcoliflormongetes tendrespastanagapatatapèsols

Pasta amb carbassa i ceps

Antonella 15 octubre, 2012 Galets, Lumaconi, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals, Vegetarianes 18 Comments

Una pasta que perfuma de tardor per la Recepta del 15, el repte que cada mes ens proposen al bloc Els fogons de la Bordeta. Aquest mes van de carbassa. …

Llegiu-ne més
boletscarbassaceps

Pasta amb carbassa i formatge cremós

Antonella 1 febrer, 2012 Creste, Farfalle, Mafaldine, Mezze maniche, Pappardelle, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Una variació de la pasta amb carbassa clàssica, una mica menys lleugera, però va bé de tant en tant per canviar una mica. És una salsa que és pot preparar …

Llegiu-ne més
carbassamascarponematónou moscadaphiladelphiaricotta

Pasta amb carbassa

Antonella 21 octubre, 2011 Casarecce, Creste, Mafaldine, Mezze maniche, Pasta mista, Pistons, Tubetti, Vegetals, Vegetarianes 10 Comments

Sembla que sigui oficial, la tardor ja es aquí. Doncs recepta de temporada, un plat de tardor, pasta amb carabassa. Per si sola la carbassa és dolceta, doncs endavant amb …

Llegiu-ne més
carbassa

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA