Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta Conchiglioni

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Conchiglioni”

Galets farcits de bolets amb salsa de rostit

Antonella 22 desembre, 2020 Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi 1 Comment

Aquí teniu la recepta de galets farcits per aquest any, amb bolets i suc de rostit de vedella eco Pirinat que he trobo als supermercats Condis. Fem servir poquíssima carn …

Llegiu-ne més
rostit

Fusilli col buco amb crema de carbassa i gorgonzola

Antonella 21 octubre, 2018 Conchiglie, Conchiglioni, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchi, Pappardelle, Reginette, Tagliatelle, Vegetals 8 Comments

La carbassa es combina quasi amb tot. Potser és un dels ingredients amb que hi ha més receptes aquí al blog. Avui amb gorgonzola, que, depenent dels gustos podeu substituir …

Llegiu-ne més
carbassagorgonzola

Orecchiette amb peix espassa i cors de carxofes

Antonella 25 juny, 2016 Calamarata, Cargols de llimona, Conchiglioni, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Trofie 2 Comments

Normalment no en trobo de peix espassa a la meva peixateria de confiança perquè si no saben d’on ve aquest peix no n’agafen. Però fa un mes a Arenys van …

Llegiu-ne més
peix espassa

Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons al Cuines de TV3!

Antonella 30 novembre, 2015 Conchiglie, Conchiglioni, Fideus, Linguine, Mitjans, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vermicelli, Vídeorecepta 15 Comments

Ooooohhh! Finalment han emes el Cuines on hi surto jo! He quedat massa seria… massa nervis! Però no és fàcil amb tota la gent que volta per allà! De totes …

Llegiu-ne més

Galets farcits de carbassons i gambes amb salsa de safrà

Antonella 20 desembre, 2012 Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix, Vegetals 9 Comments

L’any passat ja us vaig proposar diferents receptes de galets farcits, com a compromís italo-català per les festes deia. Vam fer galets farcits de salsa bolonyesa gratinats amb beixamel, de …

Llegiu-ne més
carbassonscrema de lletgambessafrà

Galets farcits de verdures. Cinquè (i últim) post nadalenc!

Antonella 21 desembre, 2011 Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Vegetals, Vegetarianes 5 Comments

Ja hi som, és l’últim! Galets farcits de verdures sense ni l’ombra de beixamel, dedicats a Quim Monzó que acabo de descobrir té mania a la beixamel. Més endavant li …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonscebapastanaga

Galets farcits de salmó i ricotta. Quart post nadalenc!

Antonella 16 desembre, 2011 Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix 9 Comments

Més, més i més galets. Carn, marisc, coliflor i ara salmó. Senzills i ràpids.

philadelphiaricottasalmó fumat

Galets farcits de coliflor amb beixamel. Tercer post nadalenc!

Antonella 14 desembre, 2011 Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

Continuem amb els galets! Primer amb carn, després amb peix i ara amb verdura! Aquests, si no hi poseu el filet d’anxova, son per a vegetarians també. Jo continuo fent servir …

Llegiu-ne més
anxovesbeixamelcoliflorolivestàperes

Galets farcits de marisc. Segon post nadalenc!

Antonella 12 desembre, 2011 Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix 15 Comments

Desprès els galets amb carn, més galets! Amb peix. Especials, de veritat.

calamarcloïssesgambesmusclosrap

Galets farcits de carn amb beixamel. Primer post nadalenc!

Antonella 8 desembre, 2011 Al forn, Carn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi 22 Comments

Les tradicions m’agraden. Doncs perquè no combinar la vostra dels galets de Nadal amb la nostra de la pasta al forn? A partir d’avui, que és el dia que a …

Llegiu-ne més
beixamelcarn

Lumaconi o galets

Antonella 24 novembre, 2011 Conchiglioni, Formats de pasta, Galets, Lumaconi Deixa un comentari

Aquesta pasta a Itàlia es diu lumaconi perquè s’assemblen a la closca d’un cargol, lumaca en italià. Abans de vindre a viure aquí, mai no els havia tastat amb caldo. …

Llegiu-ne més

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA