Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons al Cuines de TV3!

AntonellaConchiglie, Conchiglioni, Fideus, Linguine, Mitjans, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vermicelli, Vídeorecepta 15 Comments

Compartir aquesta entrada

Ooooohhh! Finalment han emes el Cuines on hi surto jo!

Espaguetis amb salmó, gambes i carbassons

Cuines TV3

He quedat massa seria… massa nervis! Però no és fàcil amb tota la gent que volta per allà!

Cuines TV3

De totes maneres m’ha agradat molt, moltes gràcies al Josep, el responsable de marketing d’Aneto per pensar també en mi per aquesta campanya de Nadal.

Ara em falta que em vulguin al Karakia!

Aquí el programa i la recepta. Bona visió i buon appetito!

Ingredients per a 4 persones

  • 320 g d’espaguetis
  • 200 g de carbassons
  • 250 g de gambes pelades
  • 8 gambes senceres
  • 150 g de salmó ja net i esmicolat
  • 1 litre de fumet de marisc i peix de roca Aneto
  • mitja ceba j
  • julivert fresc
  • oli d’oliva

Preparació

Tallem els carbassons a rodanxes molt primes. Els fregim amb abundant oli i els reservem.

En una cassola ampla i antiadherent, on després acabarem la cocció dels espaguetis, escalfem un raig d’oli i hi coem les gambes senceres. També les reservem.

Al mateix oli, hi coem les gambes pelades, un parell de minuts només, i les reservem. Sempre amb el mateix oli, coem el salmó esmicolat fins que estigui daurat i el reservem.

Posem l’aigua a bullir i, alhora, escalfem el fumet de peix. Afegim una mica d’oli més a la paella i enrossim la ceba ratllada.

Coem els espaguetis exactament la meitat del temps indicat pel fabricant.

Els escorrem i els aboquem a la cassola amb la ceba. Hi anem afegint el fumet a poc a poc, com si fos un risotto, remenant de tant en tant fins que els espaguetis estiguin cuits. Un parell de minuts abans d’acabar la cocció, hi incorporem els carbassons fregits, les gambes pelades i el salmó. Acabem la cocció dels espaguetis i els emplatem.

Decorem el plat amb les gambes senceres i el julivert picat.

Bon profit!

#ohhappyday @happytv3

Una foto pubblicata da Antonella Speranza (@pastacatalans) in data:

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 15

    1. Post
      Author
  1. Hola Antonella, et vaig veure ahir a l’espai Cuines per que me’l miro sempre que puc i em va cridar l’atenció que visquessis a sant Vicenç de Montalt.
    Jo tambè hi visc des de fà 1 any, venint de BCN!
    La recepta em va sembla molt bona.

    Una salutació i si fàs algún altre curset, m’agradaria rebre informació.
    Carme Vives

    1. Post
      Author
      1. Ah! i estic d’acord que el producte que ven l’Anita al mercat dels dissabtes, es bonissim.
        Aquesta nit menjaré uns espinacs que tenen una pinta inmillorable….

        1. Post
          Author
    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
  2. Pingback: Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons - Botiga celler alimentació artesana i proximitat online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *