La pastiera és un pastís de pasta brisa farcida d’una barreja de ricotta, sucre, ous i blat bullit amb llet, coberta amb tires de la mateixa pasta brisa entrellaçades. La …
Sorbet o granissat de llimona
Refrescant i boníssim. L’heu de tastar. Que quedi com un sorbet o un granissat depèn de si teniu Termomix o un trasto semblant. Si el teniu, sorbet, si no, granissat. …
Sbriciolata amb crema de llimones
Sbriciolata vol dir esmicolada, degut a l’aspecte d’aquest pastís. M’heu demanat uns quants la recepta. Després d’haver provat unes quantes versions m’he quedat amb aquesta de la Benedetta i aprofito …
Limoncello i que fer amb les llimones que sobren
Ja està fet el limoncello per aquest any. Ara a reposar uns mesos i per el final de l’estiu estará al punt. Ens toca acabar el de l’any passat. Fer …
Galetes súper fàcils de Nutella
La setmana passada vaig participar a la 5a Calçotada & Tweets que organitza cada any la Sònia Graupera. Entre els fantàstics premis que podem guanyar cada any (a mi per …
Menú per les festes amb Ànima de Raimat
Ens els dies passats us vaig deixar unes pistes per una sorpresa que estava preparant per Nadal. Doncs aquí la teniu, un menú de festa amb primer i segon plat …
Estrella de Nutella
El dissabte 24 de gener vaig participar a la 4a Calçotada & Tweets organitzada per la Sonia Graupera (@graupix) al Restaurant Can Besa. És una ocasió per posar cara a …
Menú per a un convidat
Un convidat per dinar que va escollir el primer plat al bloc, Rotlles de albergínies amb espaguetis. I com era un dia entre setmana, un segon plat poc treballat amanida caprese …
Menú per quan vols primer i segon plat
Fa un parell de setmanes tenia gana de un dinar com es feien a casa meva, amb primer i segon plat. Aquí m’estic acostumant a fer uns entrants importants i …
Pastiera di pasta di nonna Antonietta
M’ha agradat de seguida aquest repte de el taller de cuina, La recepta viatgera. – Una recepta que us faci viatjar a un lloc que us agradi… – diuen. Però …