Sbriciolata amb crema de llimones

Antonella Postres 0 Comments

Compartir aquesta entrada

Sbriciolata vol dir esmicolada, degut a l’aspecte d’aquest pastís. M’heu demanat uns quants la recepta. Després d’haver provat unes quantes versions m’he quedat amb aquesta de la Benedetta i aprofito per recomanar-vos el seu blog. En italià, això sí però totes les receptes tenen vídeo.

Ingredients

  • 400 g de farina
  • 150 g de sucre
  • 120 de mantega
  • 2 ous
  • 1 sobre de llevat en pols

Aquí teniu el vídeo sencer. Ella la fa amb una crema de ricotta i cacau. En realitat podeu fer servir aquesta massa amb el que vulgueu. Per la meva versió amb crema de llimona, després del vídeo trobareu les dosis.

Per la crema de llimona

  • El suc de 2 llimones (110g)
  • 2 ous
  • 20 g de mantega
  • 100 g de sucre

Si teniu la Termomix, podeu posar tots els ingredients a l’hora i coue-ho per 8 minuts a 90º.
Per fer-ho la cassola, bateu primer els ous amb el sucre, afegiu-hi el suc de les llimones i la mantega i coeu-ho amb la flama baixeta per 8 minuts tot remenant.
Entre nosaltres: faig també la massa amb la Termomix #joconfesso

Ja em direu que tal us queda!

Bon profit!

🍋 #lemonpie Una de le maneres d’aprofitar de les llimones pelades del #limoncello 🍋

Un post condiviso da Antonella Speranza (@pastacatalans) in data:

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *