Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades calamars

Arxiu d'etiquetes

Tots els articles amb l'etiqueta “calamars”

Risotto de calamars

Antonella 11 setembre, 2025Risotto

No paella! Ingredients (per a 4 persones) 300 g d’arròs 5 calamars petits 1 litre de fumet de peix (fet amb caps de gambes o similar) ½ ceba 1 got …

Llegiu-ne més
arròscalamars

Linguine amb all, oli, peperoncino i calamars

Antonella 17 desembre, 2022Bavette, Espaguetis negres, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Schiaffoni 1 Comment

També es necessita una llimona, mig got de vi blanc, julivert i pa ratllat. Bona amb linguine, spaghetti, o aquells espaguetis negres que us agraden tant. Comenceu posant l’aigua a bullir, …

Llegiu-ne més
calamars

Calamarata amb albergínies

Antonella 15 gener, 2015Calamarata, Paccheri, Peix 8 Comments

La calamarata és aquesta pasta en forma d’anell que se sembla a un calamar tallat a rodanxes. La gràcia és fer-la amb calamars en manera que al plat no sigui …

Llegiu-ne més
albergíniescalamars

Angules de blat amb calamars

Antonella 25 gener, 2014Angules de blat, Espaguetis negres, Linguine, Peix, Spaghetti, Vídeorecepta Deixa un comentari

Les angules de blat de la marca Sandro Desii són ideals per els plats amb peix més senzills. Amb el mínim esforç podem aconseguir un plat bo i visualment impactant. …

Llegiu-ne més
calamars

Spaghettini amb calamarcets i ceba – Recepta d’autor

Antonella 17 maig, 2013Bavette, Espaguetis negres, Les vostres receptes, Spaghetti, Vermicelli 4 Comments

La recepta que us proposo avui no és meva, és d’una de vosaltres, la Rosamaria Bruguera, rosamaria58 a Instagram i a Twitter. Encara no l’he tastada, té una pinta boníssima! …

Llegiu-ne més
calamarsceba

Espaguetis negres amb salsa de tomàquet i sípia (o calamar)

Antonella 11 desembre, 2012Calamarata, Espaguetis negres, Peix, Spaghetti 7 Comments

Quan el mes passat vaig fer els espaguetis al nero di seppia, vaig fer servir espaguetis normals i per la salsa vaig utilitzar la bossa de tinta de la sípia. …

Llegiu-ne més
calamarssípia

Amanida de pasta de mar

Antonella 27 juliol, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Peix, Vegetals 9 Comments

El secret perquè aquesta amanida surti bé és el temps d’espera. La verdureta i el peix necessiten 4 o 5 hores perquè els sabors s’amalgamin, doncs s’ha de preparar al …

Llegiu-ne més
apicalamarscirerolsgambessípia

Paccheri amb calamars i pèsols

Antonella 3 febrer, 2012Calamarata, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Vegetals 1 Comment

Per aquest cap de setmana us deixo amb una recepta nova, novíssima, també per a mi. Ha sigut un experiment, però s’ha merescut totalment un post. Si us la deixo …

Llegiu-ne més
calamarscansalada viada amb pebrepèsols

Galets farcits de marisc. Segon post nadalenc!

Antonella 12 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix 15 Comments

Desprès els galets amb carn, més galets! Amb peix. Especials, de veritat.

calamarscloïssesgambesmusclosrap

Calamarata

Antonella 14 novembre, 2011Calamarata, Peix 4 Comments

Ahir vaig tindre convidats per dinar i de primer plat vam fer Calamarata.  És una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars. La idea és …

Llegiu-ne més
calamars

Spaghetti allo scoglio

Antonella 13 octubre, 2011Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 20 Comments

Espaguetis amb fruits de mar. Un clàssic. Èxit assegurat.

calamarscloïssesgambesmusclos

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves arròs bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamars cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA