Linguine amb all, oli, peperoncino i calamars

AntonellaBavette, Espaguetis negres, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Schiaffoni Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

També es necessita una llimona, mig got de vi blanc, julivert i pa ratllat.

Bona amb linguine, spaghetti, o aquells espaguetis negres que us agraden tant.

Comenceu posant l’aigua a bullir, que mentre bull i es cou la pasta, la resta ja estarà fet.

Escalfeu l’oli en una paella amb dos grans d’all i una mica de bitxo.

Afegiu-hi els calamars nets, rentats i tallats a rodanxes. Rectifiqueu de sal i pebre al gust, deixeu-ho coure tapat durant 5 minuts.

Afegiu-hi una mica de vi blanc, deixeu-lo evaporar.

Afegiu la ratlladura de llimona, el julivert i remeneu amb freqüència fins que els calamars estiguin cuits, uns 4 minuts (no ho coeu massa)

Afegiu la pasta al dente, remeneu-ho, afegiu-hi una mica d’aigua de cocció de la pasta i després una mica de pa ratllat. Afegiu més aigua de cocció si cal.

Serviu immediatament!

Buon appetito

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *