Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Vegetarianes

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Vegetarianes”

Pasta amb tomàquets, ricotta i mozzarella

Antonella 18 juny, 2024Amanides, Vegetals, Vegetarianes

Recepta d’estiu! Per fer amb els tomàquets massa madurs que us quedin per la nevera. Ingredients per a 4 persones: 400g de pasta (preferiblement curta com penne,  casarecce o fusilli) …

Llegiu-ne més

Orecchiette all’ortolana (versió estiuenca)

Antonella 5 agost, 2022Casarecce, Eliche, Farfalle, Macarrons, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

El dimecres passat va sortir aquesta recepta meva al diari Ara. La publico aquí també per a que quedi arxivada al blog també. La meva versió de la pasta all’ortolana, que …

Llegiu-ne més

Tagliatelle amb sofregit i carbassons

Antonella 29 juliol, 2020Casarecce, Gnocchetti sardi, Linguine, Penne, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Encara que hagi millorat molt, el sofregit no és el meu fort. És per això que quan em va arribar aquest sofregit de ceba empordanès de Quim Matas l’he volgut …

Llegiu-ne més
carbassons

Espaguetis amb picada

Antonella 30 abril, 2020Espaguetis negres, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetarianes Deixa un comentari

Vaig fer un guisat i em va sobrar una picada de ametlles torrades, all, julivert i una torrada i n’he fet uns espaguetis amb all i oli, exactament el mateix …

Llegiu-ne més
picada

Tortino de carxofes

Antonella 22 març, 2020Plats napolitans tradicionals, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

El tortino de carxofes és un plat que fa ma mare, encara que no sigui pasta us deixo la recepta. En temps de corona virus i de preparar dinar i …

Llegiu-ne més
carxofes

Pasta amb carxofes

Antonella 19 febrer, 2020Casarecce, Elicoidali, Farfalle, Gemelli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Tinc moltes receptes amb carxofes aquí al blog però faltava la més fàcil i ràpida de totes. Tant fàcil que no tinc foto a més del plat, sorry. Per aquesta …

Llegiu-ne més
carxofes

Pasta amb albergínies ràpida

Antonella 28 juliol, 2019Fusilli, Macarrons, Penne, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Una de les receptes amb més èxit d’aquest blog és la pasta amb albergínies al forn. Aquesta és semblant en el gust, però més ràpida de fer i menys calòrica …

Llegiu-ne més
albergínies

Pasta amb carbassons i albergínies al forn

Antonella 26 maig, 2019Al forn, Elicoidali, Penne rigate, Rigatoni, Tagliolini, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Una pasta amb gustos d’estiu per aprofitar dels primers carbassons i de les primeres albergínies. Blanca, sense tomàquet perquè la combinació de carbassons i tomàquet no m’agrada. Lo seu seria …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassons

Pappardelle amb carxofes i ceps

Antonella 20 abril, 2019Elicoidali, Fettuccine, Funghi, Pappardelle, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

Encara en queden de carxofes al mercat. Tercera recepta seguida de pasta amb carxofes per acabar la temporada. Aprofiteu-ne per tastar aquest plat, a casa agrada molt. He escollit les …

Llegiu-ne més
carxofesceps

Fusilli amb flors de carbassó i ricotta

Antonella 28 agost, 2018Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Sabeu que les flors de carbassó les podeu congelar? Aquestes que surten a la foto dels ingredients acaben de sortir del congelador. No les podreu arrebossar, però si s’han de …

Llegiu-ne més
flors de carbassóricotta

Spaghetti amb carbassons fregits

Antonella 1 agost, 2018Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Un plat que te gust d’estiu. El secret és l’aigua de cocció dels espaguetis que utilitzarem per saltejar els espaguetis a la paella. Ingredients per a 1 persona 80 g …

Llegiu-ne més
carbassonssciuésciué

Pasta e patate a crudo

Antonella 16 juliol, 2018Elicoidali, Macarrons, Mezze maniche, Penne, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

O sigui pasta amb patates tot cuit alhora. Un plat molt poc equilibrat, però fa molt estiu. L’únic one-pot pasta que s’ha fet mai a casa nostra, de fet la …

Llegiu-ne més
patatapatates
  • Page 1 of 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 6
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA