Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta Macarrons

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Macarrons”

Orecchiette all’ortolana (versió estiuenca)

Antonella 5 agost, 2022 Casarecce, Eliche, Farfalle, Macarrons, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

El dimecres passat va sortir aquesta recepta meva al diari Ara. La publico aquí també per a que quedi arxivada al blog també. La meva versió de la pasta all’ortolana, que …

Llegiu-ne més

Un altra pasta amb carbassa

Antonella 7 novembre, 2021 Casarecce, Elicoidali, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Maltagliati, Mezzanelli, Penne, Penne rigate, Vegetals Deixa un comentari

Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn …

Llegiu-ne més
carbassa

Pasta amb carxofes

Antonella 19 febrer, 2020 Casarecce, Elicoidali, Farfalle, Gemelli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Tinc moltes receptes amb carxofes aquí al blog però faltava la més fàcil i ràpida de totes. Tant fàcil que no tinc foto a més del plat, sorry. Per aquesta …

Llegiu-ne més
carxofes

Eliche amb ragù de botifarra i llet

Antonella 14 desembre, 2019 Candele, Carn, Casarecce, Creste, Elicoidali, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Tortiglioni Deixa un comentari

Un experiment amb èxit. Us animo a tastar-ho. He fet servir eliche però també hauria quedat bé amb pappardelle, casarecce, tortiglioni, penne rigate, farfalle. No queda bé amb espaguetis o …

Llegiu-ne més
botifarraceballet

Pasta amb albergínies ràpida

Antonella 28 juliol, 2019 Fusilli, Macarrons, Penne, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Una de les receptes amb més èxit d’aquest blog és la pasta amb albergínies al forn. Aquesta és semblant en el gust, però més ràpida de fer i menys calòrica …

Llegiu-ne més
albergínies

Fusilli amb flors de carbassó i ricotta

Antonella 28 agost, 2018 Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Sabeu que les flors de carbassó les podeu congelar? Aquestes que surten a la foto dels ingredients acaben de sortir del congelador. No les podreu arrebossar, però si s’han de …

Llegiu-ne més
flors de carbassóricotta

Pasta e patate a crudo

Antonella 16 juliol, 2018 Elicoidali, Macarrons, Mezze maniche, Penne, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

O sigui pasta amb patates tot cuit alhora. Un plat molt poc equilibrat, però fa molt estiu. La pasta amb patates és un plat clàssic de la cuina (pobra) napolitana. …

Llegiu-ne més
patatapatates

Espaguetis amb tonyina

Antonella 26 abril, 2018 Bavette, Calamarata, Espaguetis negres, Macarrons, Peix, Penne, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Una versió més de pasta amb tonyina. Aquesta segon l’estil sciuè sciuè, que en napolità vol dir ràpidament. Per aquelles vegades que ja no tens més idees, estàs cansada, no …

Llegiu-ne més
bonítolsciuésciuétonyina

Fusilli amb calçots i ricotta

Antonella 17 febrer, 2018 Creste, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Mezze maniche, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Temps de calçots i de calçotades. I si sobren? Doncs experiment! Fusilli amb calçots! Per 4 persones vaig fer servir uns 6 calçots però si en teniu més endavant. Ingredients …

Llegiu-ne més
calçotsricotta

Pasta amb albergínies rostides

Antonella 9 febrer, 2018 Elicoidali, Macarrons, Mezze maniche, Sedanini, Tortiglioni, Trofie, Vegetals, Vegetarianes, Ziti 2 Comments

Un plat de pasta sciué sciué (napolità per ràpidament) que dedico als alumnes de les classes que fem a l’Escola de Cuina de la Mireia Carbó. Ells saben perquè 😉 …

Llegiu-ne més
albergíniessciuésciué

Macarrons aromàtics amb flors de carbassons

Antonella 21 juliol, 2017 Cintes de curri, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

Hola a tothom i bentornata a mi. Torno a penjar receptes després d’una llarga pausa i ho faig amb una recepta súper fàcil i sorprenent a l’hora. Encara queden flors …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Pebrots farcits de pasta

Antonella 29 juliol, 2016 Al forn, Fusilli, Macarrons, Penne, Vegetals, Vegetarianes 1 Comment

O com es diu en napolità puparuole ‘mbuttunate ‘e maccarune. Els maccarune serien els macarrons, perquè, crec que ja us ho he dit, per nosaltres maccheroni (aquí en italià) és tota …

Llegiu-ne més
pebrots
  • Page 1 of 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA