Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Macarrons

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Macarrons”

Paccheri amb flors de carbassons, cansalada viada i mozzarella al forn

Antonella 19 juny, 2014Al forn, Elicoidali, Macarrons, Paccheri, Penne, Penne rigate 2 Comments

Temps de carbassons i de les seves flors. Fa uns dies em van regalar aquestes meravelloses. Com no les vaig poder fer de seguida, he provat a congelar-les. Li vaig …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Pasta amb carbassons al microones amb el Kit Pasta de Lékué

Antonella 8 juny, 2014Al microones, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Penne rigate, Radiatori, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Fa uns quants dies la gent de Lékué es va posar en contacte amb mi perquè provessis el Kit Pasta, de la línia Native Microwave, un contenidor per coure la …

Llegiu-ne més
carbassonsmozzarella

Pasta amb coliflor i botifarra #amorplatúnic

Antonella 3 febrer, 2014Carn, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Penne, Penne rigate, Plat únic, Vegetals 2 Comments

Tercera recepta de pasta de la sèrie #amorplatúnic, amb la col·laboració de la Rosa Baró Vila, nutricionista de Reus. Un plat únic, equilibrat i complert. Aquesta vegada us proposo una …

Llegiu-ne més
botifarracoliflor

Pasta amb carbassa, olives i romaní

Antonella 20 gener, 2014Creste, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Avui he provat aquestes penne rigate de la marca Delverde, disponibles als supermercats Sorli Discau. He de dir que aquesta pasta ha sigut tot un descobriment. Sent una marca del …

Llegiu-ne més
carbassaolivesromaní

Pasta amb carbassa i gambes #amorplatúnic

Antonella 27 novembre, 2013Creste, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Peix, Pistons, Plat únic, Tubetti, Vegetals 7 Comments

Us recordeu quan a principi d’octubre us vaig dir que començaria una nova col·laboració amb la Rosa Baró? Doncs finalment ja tenim la primera recepta de plat de pasta únic. …

Llegiu-ne més
carbassagambes

Pasta amb carbassons i tomàquets lligada amb ricotta

Antonella 26 setembre, 2013Conchiglie, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mezze maniche, Penne, Penne rigate, Reginette, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Una nova recepta per aprofitar dels últims carbassons de temporada. La senyora Anita, que té el hort més maco del poble ja no en té més… les plantes d’alfàbrega també …

Llegiu-ne més
carbassonsmatóricotta

Mafalde amb crema d’albergínies i mató

Antonella 17 agost, 2013Farfalle, Fettuccine, Gemelli, Macarrons, Mafaldine, Salses, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

El dia 15 d’Agost, Ferragosto per a nosaltres, és tradició preparar pasta al forn, i la versió més estiuenca d’aquesta pasta és la pasta amb albergínies. Al llibre La pasta …

Llegiu-ne més
albergíniesmató

Pasta de piment vermell de la Vera amb pop i patates

Antonella 14 agost, 2013Espaguetis negres, Macarrons, Macarrons amb piment vermell, Peix, Penne rigate, Tortiglioni, Vídeorecepta 3 Comments

Feia setmanes que tenia aquesta pasta de la marca Sandro Desii que porta com aroma piment vermell de la Vera i l’única manera que em va acudir per preparar-la ha …

Llegiu-ne més
patatapop

Pasta amb rocafort i peres

Antonella 18 juny, 2013Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Pappardelle, Penne, Vegetals, Vegetarianes 9 Comments

En italià hi ha una dita que diu ‘al contadino non far sapere quanto è buono il formaggio con le pere’, o sigui no diguis al pagès com és bo …

Llegiu-ne més
gorgonzolanousperesrocafortrucarúculasciuésciué

Rigatoni amb cansalada, salsitxa i crema de safrà

Antonella 11 abril, 2013Carn, Fusilli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni 7 Comments

Vaig preparar aquest plat un diumenge de fa unes setmanes. No tenia gana de cuinar coses complicades i volia una cosa d’efecte. Les víctimes dels meus experiments de aquell dia …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrecrema de lletsafràsalsitxa

Pasta amb carbassa i cloïsses

Antonella 20 març, 2013Conchiglie, Macarrons, Peix, Salses 2 Comments

Aquesta combinació no l’havia tastada mai i la vaig veure per primera vegada en una foto que va compartir a la pagina del bloc a Facebook una seguidora italiana, la …

Llegiu-ne més
carbassacloïsses

Pasta alla cardinale

Antonella 13 març, 2013Bucatini, Elicoidali, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Paccheri, Pappardelle, Penne, Salses, Schiaffoni, Tortiglioni, Vegetarianes 5 Comments

Avui he preparat una pasta temàtica, fusilli alla cardinale. M’hauria agradat més acompanyar aquesta salsa amb paccheri (bufetades al cardinal sonava millor) però no en tenia, o amb strozzapreti (ofega …

Llegiu-ne més
  • Page 3 of 5
  • ←
  • 1
  • ...
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 5
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA