Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta Tubetti

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Tubetti”

Tubettoni amb sofregit i popets

Antonella 21 abril, 2022 Calamarata, Espaguetis negres, Paccheri, Peix, Tubetti Deixa un comentari

L’altre dia anava a fer un arròs amb popets. Tot ho tenia: el sofregit, els popets, el fumet fet meu… excepte l’arròs. A grans mals, grans remeis: faig fer servir …

Llegiu-ne més

Tubettoni mar i muntanya

Antonella 18 març, 2021 Calamarata, Casarecce, Espaguetis negres, Farfalle, Paccheri, Peix, Pistons, Trofie, Tubetti 2 Comments

O més bé tubettoni amb lo que tenia en aquell moment a la nevera que però van quedar super bé i es mereixen ser publicats. Ingredients per dues persones 160/200 …

Llegiu-ne més

Chifferi amb crema de bolets

Antonella 29 març, 2020 Anelletti, Carn, Chifferi, Penne, Salses, Tubetti 2 Comments

Un plat de pasta nascut amb el COVID-19, en  l’intent de buidar restes de coses del congelador i que ha quedat prou bé per explicar-lo i que segurament repetiré. Espero …

Llegiu-ne més
boletspèsols

Fregola sarda tostada amb botifarra i llenties

Antonella 9 maig, 2014 Carn, Conchiglie, Fregola sarda, Gnocchetti sardi, Llegums, Mezze maniche, Pistons, Plat únic, Sedanini, Tubetti 6 Comments

La fregola és un format de pasta típic de Sardenya. Es fa amb farina i aigua, es deixa assecar a l’aire i després es passa per el forn. Jo no …

Llegiu-ne més

Pasta amb pèsols, pernil i ou

Antonella 13 febrer, 2014 Conchiglie, Gnocchetti sardi, Llegums, Mezze maniche, Pistons, Tubetti, Vegetals 4 Comments

Comença la temporada de pèsols! La senyora Anita del poble ja n’està collint i són boníssim. Per menjar-los crus. Per cert, a Caldes d’Estrac hauria de començar d’aquí a poc …

Llegiu-ne més
ouspèsols

Pasta amb cigrons i espinacs #amorplatúnic

Antonella 8 gener, 2014 Cintes de curri, Fettuccine, Llegums, Mafaldine, Mezze maniche, Pasta mista, Pistons, Plat únic, Tagliatelle, Tubetti, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Primer post de l’any! Bona entrada d’any a tothom! Com han anat les festes? Nosaltres vam estar a Itàlia, hi vam anar amb vaixell, ens vam portar el cotxe que …

Llegiu-ne més
cigronsespinacs

Pasta amb carbassa i gambes #amorplatúnic

Antonella 27 novembre, 2013 Creste, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Peix, Pistons, Plat únic, Tubetti, Vegetals 7 Comments

Us recordeu quan a principi d’octubre us vaig dir que començaria una nova col·laboració amb la Rosa Baró? Doncs finalment ja tenim la primera recepta de plat de pasta únic. …

Llegiu-ne més
carbassagambes

Pasta amb carbassa i salsitxa a la Cuina de Carbó

Antonella 6 novembre, 2012 Creste, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Mitjans, Penne, Penne rigate, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals 12 Comments

Al programa de la Mireia Carbó ahir vam parlar de pasta amb carbassa. Vaig explicar unes receptes que ja he publicat, la pasta amb carbassa clàssica, la pasta amb carbassa …

Llegiu-ne més
botifarracarbassasalsitxa

Minestrone amb pasta

Antonella 17 octubre, 2012 Conchiglie, Llegums, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals 8 Comments

El minestrone és una minestra de verdures. No existeix la recepta perfecta, ni quantitats establer-tes ni una llei que diu quines verdures sí i quines no. Us explicaré com ho …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrecarbassacarbassonscebacolcoliflormongetes tendrespastanagapatatapèsols

Pasta amb carbassa i ceps

Antonella 15 octubre, 2012 Galets, Lumaconi, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals, Vegetarianes 18 Comments

Una pasta que perfuma de tardor per la Recepta del 15, el repte que cada mes ens proposen al bloc Els fogons de la Bordeta. Aquest mes van de carbassa. …

Llegiu-ne més
boletscarbassaceps

Pasta amb tonyina fresca i albergínies

Antonella 8 agost, 2012 Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Schiaffoni, Tortiglioni, Tubetti, Vegetals 5 Comments

Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …

Llegiu-ne més
albergíniesolivestonyina

Pasta amb pèsols

Antonella 31 març, 2012 Llegums, Pistons, Spaghetti, Tubetti 10 Comments

Quin estació millor que la primavera per una boníssima pasta amb pèsols? És un plat molt simple, ràpid de preparar que agradarà a tothom, grans i petits. Aprofitarem dels pèsols …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrepèsols
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA