Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta Pasta mista

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Pasta mista”

Pasta barrejada

Antonella 16 maig, 2018 Formats de pasta, Pasta mista Deixa un comentari

La pasta mista (barrejada) o, com es diu a Nàpols, pasta ammiscata, format típic de la nostra cuina, ja fa temps que es ven com un format en si mateix …

Llegiu-ne més

Pasta amb cigrons i espinacs #amorplatúnic

Antonella 8 gener, 2014 Cintes de curri, Fettuccine, Llegums, Mafaldine, Mezze maniche, Pasta mista, Pistons, Plat únic, Tagliatelle, Tubetti, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Primer post de l’any! Bona entrada d’any a tothom! Com han anat les festes? Nosaltres vam estar a Itàlia, hi vam anar amb vaixell, ens vam portar el cotxe que …

Llegiu-ne més
cigronsespinacs

Pasta amb mongetes

Antonella 24 octubre, 2011 Llegums, Mezze maniche, Pasta mista, Pistons, Tubetti, Vegetarianes 6 Comments

♬♬♫ When the stars make you drool just like a pasta e fasul That’s amore… Us en recordeu d’en Dean Martin en That’s amore? No? Aquí el teniu… Conegut als …

Llegiu-ne més
mongetes

Pasta amb carbassa

Antonella 21 octubre, 2011 Casarecce, Creste, Mafaldine, Mezze maniche, Pasta mista, Pistons, Tubetti, Vegetals, Vegetarianes 10 Comments

Sembla que sigui oficial, la tardor ja es aquí. Doncs recepta de temporada, un plat de tardor, pasta amb carabassa. Per si sola la carbassa és dolceta, doncs endavant amb …

Llegiu-ne més
carbassa

Pasta e ceci (pasta amb cigrons)

Antonella 7 octubre, 2011 Llegums, Maltagliati, Pantacce, Pasta mista, Tagliatelle, Vegetarianes 7 Comments

Que fos en Marco Polo a introduir la pasta a Itàlia el 1295 és només una llegenda. Horaci en el 35 a. C. descriu en la sàtira VI del Llibre …

Llegiu-ne més
cigrons

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA