Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu ous

Arxiu d'etiquetes

Tots els articles amb l'etiqueta “ous”

Pasta amb pèsols, pernil i ou

Antonella 13 febrer, 2014 Conchiglie, Gnocchetti sardi, Llegums, Mezze maniche, Pistons, Tubetti, Vegetals 4 Comments

Comença la temporada de pèsols! La senyora Anita del poble ja n’està collint i són boníssim. Per menjar-los crus. Per cert, a Caldes d’Estrac hauria de començar d’aquí a poc …

Llegiu-ne més
ouspèsols

Angules de blat Sandro Desii amb carxofes, ou trencat i micuit – Recepta d’autor

Antonella 14 desembre, 2013 Angules de blat, Les vostres receptes, Salses 4 Comments

Aquesta recepta me l’envia l’Òscar Ruiz, xef del restaurant Brasa d’Or de Lleida que vaig tornar a veure a la presentació de La pasta per als catalans a Lleida. Va …

Llegiu-ne més
carxofesmicuitous

Pasta amb crema d’ou i parmesà amb carbassons (Carbonara trista)

Antonella 23 gener, 2013 Bucatini, Salses, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Jo no pensava en una carbonara trista quan la vaig fer, que se sàpiga! Em va agradar força. Però quan al Facebook vaig preguntar: – Qui ha dit que els …

Llegiu-ne més
carbassonsousparmesà

Truita de pasta

Antonella 15 juny, 2012 Salses, Spaghetti 7 Comments

Tot un clàssic! La frittata di maccheroni, com li diem nosaltres, neix per aprofitar de la pasta que queda del dia abans. A la cuina no es llença rés, sobretot …

Llegiu-ne més
oustruita

Pastiera di pasta di nonna Antonietta

Antonella 5 maig, 2012 Cabells d'àngel, Plats napolitans tradicionals, Postres 20 Comments

M’ha agradat de seguida aquest repte de el taller de cuina, La recepta viatgera. – Una recepta que us faci viatjar a un lloc que us agradi… – diuen. Però …

Llegiu-ne més
cedreoussucre

Espaguetis a la carbonara

Antonella 8 octubre, 2011 Bucatini, Salses, Spaghetti 32 Comments

Aquí els teniu, els famosos! Aquells que es fan sense crema de llet! És un plat típic de Roma i del Lazio i abans que algú romà em denunciï per …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebreousparmesàpecorino

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA