Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu bolets

Arxiu d'etiquetes

Tots els articles amb l'etiqueta “bolets”

Pasta amb xampinyons i pèsols

Antonella 19 abril, 2020 Casarecce, Cintes de curri, Farfalle, Fettuccine, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Salses, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 4 Comments

He vist aquest plat a l’Instagram de Pasta di Martino, m’ha agradat la combinació i l’he volgut reproduir. Experiment amb èxit. Aquí va aquesta recepta de confinament, dia 37. He …

Llegiu-ne més
boletscansalada viada amb pebrexampinyons

Chifferi amb crema de bolets

Antonella 29 març, 2020 Anelletti, Carn, Chifferi, Penne, Salses, Tubetti 2 Comments

Un plat de pasta nascut amb el COVID-19, en  l’intent de buidar restes de coses del congelador i que ha quedat prou bé per explicar-lo i que segurament repetiré. Espero …

Llegiu-ne més
boletspèsols

Tortell de pasta fresca amb rovellons i acompanyat de pèsols i cansalada viada

Antonella 18 novembre, 2012 Tagliatelle, Vegetals 10 Comments

Aquesta vegada arribo tard per la Recepta del 15 del bloc Els fogons de la bordeta. Més val tard que mai! Aquest mes anaven de bolets i per fer alguna …

Llegiu-ne més
boletsrovellons

Pasta amb botifarra i xampinyons gratinada amb formatge

Antonella 30 octubre, 2012 Al forn, Carn, Elicoidali, Macarrons, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Aquesta és una recepta que dona una mica de entusiasme a un bolet que d’entusiasme en té molt poc, com és el xampinyó. Va bé per a qualsevol tipus de …

Llegiu-ne més
boletsbotifarracrema de lletsalsitxaxampinyons

Pasta amb carbassa i ceps

Antonella 15 octubre, 2012 Galets, Lumaconi, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals, Vegetarianes 18 Comments

Una pasta que perfuma de tardor per la Recepta del 15, el repte que cada mes ens proposen al bloc Els fogons de la Bordeta. Aquest mes van de carbassa. …

Llegiu-ne més
boletscarbassaceps

Fettuccine amb bolets xiitake a la revista del poble

Antonella 11 octubre, 2012 Fettuccine, Mitjans, Pappardelle, Salses, Tagliatelle, Vegetals 6 Comments

I després de tot l’enrenou de aquests últims dies, torno amb una recepta de tardor, pasta amb bolets. En realitat quan vaig escriure aquest post que és per la revista …

Llegiu-ne més
boletscansalada viada amb pebrerouxxiitake

Fettuccine amb xampinyons

Antonella 17 setembre, 2012 Fettuccine, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Salses, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Primer de tot gràcies, gràcies i gràcies a tots per els vostres vots per els Premis Blocs Catalunya 2012. El bloc és finalista!! Encara gràcies. I ara anem per feina. …

Llegiu-ne més
boletssciuésciuéxampinyons

Pasta amb botifarra i ceps

Antonella 27 novembre, 2011 Carn, Mezze maniche, Penne rigate, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Temps de bolets i com es veu poca cosa i de ceps al mercat de ahir ni l’ombra, una boníssima salsa amb ceps secs. Tenia mezze maniche, però podeu fer …

Llegiu-ne més
boletsbotifarraceps

Pasta amb pernil dolç i crema de llet

Antonella 25 novembre, 2011 Carn, Farfalle, Macarrons, Pasta farcida, Rigatoni, Salses, Tagliatelle Deixa un comentari

Un clàssic plat de pasta de estudiants. O per nens amb molta gana i mares amb molta pressa. He fet servir les creste, però van molt bé també macarrons, rigatoni, …

Llegiu-ne més
boletscrema de lletpernilpèsolssciuésciuéxampinyons

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA