Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Pasta farcida

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Pasta farcida”

Pasta amb gorgonzola, rúcula i nous

Antonella 2 maig, 2012Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Pasta farcida, Salses, Vegetarianes 11 Comments

Aquest és un de aquells plats que es preparen en un moment. És pot preparar amb Gorgonzola, Formatge blau o Roquefort, el que més us agradi. Com a pasta, vaig …

Llegiu-ne més
formatge blaugorgonzolanousrocafortrucarúculasciuésciué

Pasta amb pesto de espàrrecs blancs

Antonella 25 gener, 2012Armoniche, Farfalle, Fusilli, Mafaldine, Pappardelle, Pasta farcida, Radiatori, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Una recepta molt senzilla, rapida i lleugera. La vaig fer per les Mafaldine de Garofalo, va molt bé també per a pappardelle, tagliatelle, fusilli, farfalle, radiatori i, com té un gust …

Llegiu-ne més
espàrrecspestopinyons

Ragù napolità

Antonella 5 desembre, 2011Fusilli, Pasta farcida, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Tortiglioni, Ziti 19 Comments

El Ragù napolità difereix del Ragù bolonyès perquè en el nostre no es fa servir carn picada, si no trossos de carn sencers. Jo he aprofitat que tinc la meva …

Llegiu-ne més
botifarracarn

Pasta amb pernil dolç i crema de llet

Antonella 25 novembre, 2011Carn, Farfalle, Macarrons, Pasta farcida, Rigatoni, Salses, Tagliatelle Deixa un comentari

Un clàssic plat de pasta de estudiants. O per nens amb molta gana i mares amb molta pressa. He fet servir les creste, però van molt bé també macarrons, rigatoni, …

Llegiu-ne més
boletscrema de lletpernilpèsolssciuésciuéxampinyons

Pasta amb salsa de porros i ricotta

Antonella 20 novembre, 2011Armoniche, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Orecchiette, Pappardelle, Pasta farcida, Penne, Penne rigate, Radiatori, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

La meva amiga Irene em va portar aquesta pasta, les armoniche, i em va demanar si les podia cuinar i penjar la recepta al bloc. Doncs aquí la tens bella! …

Llegiu-ne més
porrosricotta

Ravioli de pasta fresca

Antonella 18 novembre, 2011Botigues, Botigues i restaurants, Pasta farcida, Salses 4 Comments

Tinc una confessió per fer: jo no en se de pasta fresca.  M’agradaria provar-ne a fer, però dubto fortament que m’hi posaré per… falta de temps, sí sí, per falta …

Llegiu-ne més

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA