Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu albergínies

Arxiu d'etiquetes

Tots els articles amb l'etiqueta “albergínies”

Amanida de pasta amb albergínia escalivada

Antonella 26 maig, 2022 Amanides 2 Comments

Tornen les amanides de pasta, que és l’única pasta que s’admet en el taper de la feina o de la platja. Heu donat un cop d’ull a totes les que …

Llegiu-ne més
albergínies

Pasta amb albergínies ràpida

Antonella 28 juliol, 2019 Fusilli, Macarrons, Penne, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Una de les receptes amb més èxit d’aquest blog és la pasta amb albergínies al forn. Aquesta és semblant en el gust, però més ràpida de fer i menys calòrica …

Llegiu-ne més
albergínies

Pasta amb carbassons i albergínies al forn

Antonella 26 maig, 2019 Al forn, Elicoidali, Penne rigate, Rigatoni, Tagliolini, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Una pasta amb gustos d’estiu per aprofitar dels primers carbassons i de les primeres albergínies. Blanca, sense tomàquet perquè la combinació de carbassons i tomàquet no m’agrada. Lo seu seria …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassons

Pasta amb albergínies rostides

Antonella 9 febrer, 2018 Elicoidali, Macarrons, Mezze maniche, Sedanini, Tortiglioni, Trofie, Vegetals, Vegetarianes, Ziti 2 Comments

Un plat de pasta sciué sciué (napolità per ràpidament) que dedico als alumnes de les classes que fem a l’Escola de Cuina de la Mireia Carbó. Ells saben perquè 😉 …

Llegiu-ne més
albergíniessciuésciué

Calamarata amb albergínies

Antonella 15 gener, 2015 Calamarata, Paccheri, Peix 8 Comments

La calamarata és aquesta pasta en forma d’anell que se sembla a un calamar tallat a rodanxes. La gràcia és fer-la amb calamars en manera que al plat no sigui …

Llegiu-ne més
albergíniescalamar

Amanida de pasta amb verdures a la planxa i tonyina fresca

Antonella 26 juliol, 2014 Amanides, Cargols de llimona, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Orecchiette, Peix 2 Comments

Aquest és un plat de pasta que es pot servir tebi o fred. Recordeu que quan serviu les amanides de pasta fredes, millor sempre treure-les de la nevera una mitja …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonstonyinatonyina fresca

Caccavelle farcides amb albergínies o amb carbassons. De regal a Il Mercato, espai gastrònomic

Antonella 5 juliol, 2014 Al forn, Caccavelle, Carn, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Coneixeu aquest format de pasta? La caccavella es diu. En napolità la caccavella és una olla. És un un tipus de pasta produïda pels artesans de la pasta de Gragnano. …

Llegiu-ne més
albergíniesbotifarracarbassons

Mafalde amb crema d’albergínies i mató

Antonella 17 agost, 2013 Farfalle, Fettuccine, Gemelli, Macarrons, Mafaldine, Salses, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

El dia 15 d’Agost, Ferragosto per a nosaltres, és tradició preparar pasta al forn, i la versió més estiuenca d’aquesta pasta és la pasta amb albergínies. Al llibre La pasta …

Llegiu-ne més
albergíniesmató

Espaguetis amb lo que sobra de les verdures a la planxa macerades amb oli

Antonella 25 juliol, 2013 Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vídeorecepta 4 Comments

No seria un títol apte per un plat de restaurant. I el resultat tampoc podria anar a la carta d’un restaurant estrellat, serè sincera, però seria més que digne per …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassaolivestomàquet cirerol

Timbal di anelletti alla siciliana en crosta d’albergínies

Antonella 5 desembre, 2012 Al forn, Anelletti, Carn, Fideus, Macarrons 18 Comments

Aquest és un plat típicament sicilià, tant típic que els anelletti em van arribar directament de Palerm. Gràcies Pasquale! Encara que siguin Barilla a Nàpols no se’n troben doncs el …

Llegiu-ne més
albergíniesbotifarracarnpèsolssalsitxa

Pasta amb verdures a la planxa

Antonella 20 setembre, 2012 Amanides, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes 13 Comments

Fa calor i no fa calor. Plou i fa xafogor. No s’acaba l’estiu, no comença la tardor. Resultat: pasta tèbia que encaixa amb el temps. I amb les verdures i …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonsfetapebrots

Pasta amb tonyina fresca i albergínies

Antonella 8 agost, 2012 Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Schiaffoni, Tortiglioni, Tubetti, Vegetals 5 Comments

Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …

Llegiu-ne més
albergíniesolivestonyina
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA