El formatge si pot ser pecorino, millor. Brutal, si em permeteu.
Ingredients (per a 4 persones)
- 400 g de pasta (tortiglioni, penne o fusilli)
- 2 albergínies mitjanes
- 2 botifarres
- 1 gra d’all
- Oli d’oliva verge extra
- 50 g de formatge pecorino ratllat
- Sal i pebre negre al gust
Preparació
Escaliva les albergínies al forn a 200 °C durant uns 40 minuts, fins que la pell estigui negra i la polpa tova. Deixa-les refredar, pela-les i retira’n la polpa i passala per el minipimer.
En una paella gran, posa-hi un raig d’oli i l’all. Quan comenci a agafar color, afegeix-hi la botifarra sense pell, esmicolada, i salta-la fins que quedi ben daurada.
Incorpora-hi la polpa d’albergíni, barreja bé i deixa-ho coure uns minuts perquè s’integrin els sabors. Ajusta de sal i pebre.
Cou la pasta en aigua amb sal fins que sigui al dente. Escorre-la i afegeix-la directament a la paella amb la botifarra i l’albergínia.
Salta-ho tot junt un parell de minuts, afegint-hi una mica d’aigua de la cocció si cal per lligar la salsa.
Serveix immediatament amb una bona dosi de pecorino ratllat per sobre.
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!

