Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta Fusilli

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Fusilli”

Un altra pasta amb carbassa

Antonella 7 novembre, 2021 Casarecce, Elicoidali, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Maltagliati, Mezzanelli, Penne, Penne rigate, Vegetals Deixa un comentari

Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn …

Llegiu-ne més
carbassa

Eliche amb ragù de botifarra i llet

Antonella 14 desembre, 2019 Candele, Carn, Casarecce, Creste, Elicoidali, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Tortiglioni Deixa un comentari

Un experiment amb èxit. Us animo a tastar-ho. He fet servir eliche però també hauria quedat bé amb pappardelle, casarecce, tortiglioni, penne rigate, farfalle. No queda bé amb espaguetis o …

Llegiu-ne més
botifarraceballet

Orecchiette amb salmó, carbassó i crema de llet

Antonella 27 novembre, 2019 Calamarata, Casarecce, Farfalle, Fusilli, Linguine, Orecchiette, Peix, Penne, Spaghetti Deixa un comentari

Una d’aquelles receptes que es preparen mentre es cou la pasta. He fet servir orecchiette, també estarien bé amb unes casarecce o uns macarrons sense ratlles, spaghetti, farfalle o linguine. …

Llegiu-ne més
carbassonscrema de lletsalmó fresc

Pasta amb albergínies ràpida

Antonella 28 juliol, 2019 Fusilli, Macarrons, Penne, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Una de les receptes amb més èxit d’aquest blog és la pasta amb albergínies al forn. Aquesta és semblant en el gust, però més ràpida de fer i menys calòrica …

Llegiu-ne més
albergínies

Fusilli col buco amb crema de carbassa i gorgonzola

Antonella 21 octubre, 2018 Conchiglie, Conchiglioni, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchi, Pappardelle, Reginette, Tagliatelle, Vegetals 8 Comments

La carbassa es combina quasi amb tot. Potser és un dels ingredients amb que hi ha més receptes aquí al blog. Avui amb gorgonzola, que, depenent dels gustos podeu substituir …

Llegiu-ne més
carbassagorgonzola

Fusilli amb flors de carbassó i ricotta

Antonella 28 agost, 2018 Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Sabeu que les flors de carbassó les podeu congelar? Aquestes que surten a la foto dels ingredients acaben de sortir del congelador. No les podreu arrebossar, però si s’han de …

Llegiu-ne més
flors de carbassóricotta

Fusilli amb calçots i ricotta

Antonella 17 febrer, 2018 Creste, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Mezze maniche, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Temps de calçots i de calçotades. I si sobren? Doncs experiment! Fusilli amb calçots! Per 4 persones vaig fer servir uns 6 calçots però si en teniu més endavant. Ingredients …

Llegiu-ne més
calçotsricotta

Macarrons aromàtics amb flors de carbassons

Antonella 21 juliol, 2017 Cintes de curri, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

Hola a tothom i bentornata a mi. Torno a penjar receptes després d’una llarga pausa i ho faig amb una recepta súper fàcil i sorprenent a l’hora. Encara queden flors …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Pebrots farcits de pasta

Antonella 29 juliol, 2016 Al forn, Fusilli, Macarrons, Penne, Vegetals, Vegetarianes 1 Comment

O com es diu en napolità puparuole ‘mbuttunate ‘e maccarune. Els maccarune serien els macarrons, perquè, crec que ja us ho he dit, per nosaltres maccheroni (aquí en italià) és tota …

Llegiu-ne més
pebrots

Orecchiette amb peix espassa i cors de carxofes

Antonella 25 juny, 2016 Calamarata, Cargols de llimona, Conchiglioni, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Trofie 2 Comments

Normalment no en trobo de peix espassa a la meva peixateria de confiança perquè si no saben d’on ve aquest peix no n’agafen. Però fa un mes a Arenys van …

Llegiu-ne més
peix espassa

Espirals amb cansalada, ceps i llet per la Gran recollida de llet

Antonella 1 juny, 2016 Elicoidali, Farfalle, Funghi, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Tortiglioni, Vegetals Deixa un comentari

Avui es celebra el dia mundial de la llet i aprofito per donar suport a la Gran Recollida de Llet a favor del Banc dels Aliments. Us deixo una recepta de …

Llegiu-ne més

Espirals de salmó i tinta de calamar amb salmó fumat i vodka

Antonella 13 abril, 2016 Cargols de llimona, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Peix 4 Comments

Hola! Aquest any per Sant Jordi no aniré a firmar el llibre en cap parada, que ja està bé, però una mica de #spamdeSantJordi deixeu-me’l fer. Aquesta fantàstica recepta i …

Llegiu-ne més
salmó fumatvodka
  • Page 1 of 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA