Un altra pasta amb carbassa

AntonellaCasarecce, Elicoidali, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Maltagliati, Mezzanelli, Penne, Penne rigate, Vegetals Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn en lloc que estofada.

Ingredients per 4 persones

  • 400 g de carbassa ja pelada
  • 400 g de pasta curta (jo he fet servir uns macarrons ratllat Rummo)
  • 100 g de cansalada viada (o de botifarra esmicolada)
  • pa ratllat
    all, oli, sal, bitxo

Preparació

Talleu la carbassa en llesques primetes, poseu-la en una safata, sobre paper forn, amb un raig d’oli i una mica de sal. Coeu-la amb el grill a màxima temperatura, 5 minuts per costat.

Poseu l’aigua a bullir i mentrestant escalfeu un raig d’oli generós en una paella ampla, on desprès hi haureu d’abocar la pasta. Abans que s’escalfi massa poseu-hi dos grans d’all sencers i pelats i bitxo al gust.

Afegiu-hi la cansalada tallada a trossets, o la botifarra esmicolada, o les dues coses o cap per fer la mateixa recepta vegetariana.
Quan la carn estigui feta afegiu-hi la carbassa i remeneu fins que estigui tot bé amalgamat.

Qual la pasta estigui al dente, afegiu-la a la paella amb la carbassa amb la flama encesa. Afegiu-hi dues cullerades de pa ratllat, una mica d’aigua de cocció i aneu remenant fins a obtenir la textura desitjada.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *