Un altra pasta amb carbassa

Antonella Casarecce, Elicoidali, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Maltagliati, Mezzanelli, Penne, Penne rigate, Vegetals Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn en lloc que estofada.

Ingredients per 4 persones

  • 400 g de carbassa ja pelada
  • 400 g de pasta curta (jo he fet servir uns macarrons ratllat Rummo)
  • 100 g de cansalada viada (o de botifarra esmicolada)
  • pa ratllat
    all, oli, sal, bitxo

Preparació

Talleu la carbassa en llesques primetes, poseu-la en una safata, sobre paper forn, amb un raig d’oli i una mica de sal. Coeu-la amb el grill a màxima temperatura, 5 minuts per costat.

Poseu l’aigua a bullir i mentrestant escalfeu un raig d’oli generós en una paella ampla, on desprès hi haureu d’abocar la pasta. Abans que s’escalfi massa poseu-hi dos grans d’all sencers i pelats i bitxo al gust.

Afegiu-hi la cansalada tallada a trossets, o la botifarra esmicolada, o les dues coses o cap per fer la mateixa recepta vegetariana.
Quan la carn estigui feta afegiu-hi la carbassa i remeneu fins que estigui tot bé amalgamat.

Qual la pasta estigui al dente, afegiu-la a la paella amb la carbassa amb la flama encesa. Afegiu-hi dues cullerades de pa ratllat, una mica d’aigua de cocció i aneu remenant fins a obtenir la textura desitjada.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *