Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades olives

Arxiu d'etiquetes

Tots els articles amb l'etiqueta “olives”

Pasta amb crema de pebrots i tonyina

Antonella 21 agost, 2022Cargols de llimona, Casarecce, Eliche, Farfalle, Linguine, Penne, Vegetals 5 Comments

Primer de tot, la foto no li fa justícia a aquesta recepta. Els tornaré a fer i faré una foto més maca. Segon, em faltava el julivert. Aquí la recepta …

Llegiu-ne més
olivespebrotstonyina

Casarecce alla boscaiola – La pasta per als refugiats

Antonella 24 març, 2022Casarecce, Gemelli, Gnocchetti sardi, Penne, Penne rigate, Salses Deixa un comentari

[English version] La pasta per als refugiats: el repte. Per cada 5€ recollits, publicaré fotos, ingredients, preparació i si puc vídeo (que no és lo meu) de una recepta inèdita …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebreceps secsolives

Gnocchetti a l’Ermengol Amill

Antonella 21 febrer, 2014Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Pappardelle, Salses, Tagliatelle 7 Comments

L’estiu passat vaig llegir Lliures o morts, del David de Montserrat i del Jaume Clotet. De fet el llibre el vaig comprar al maig, quan vaig conèixer els autors a …

Llegiu-ne més
formatge de cabraolivessciuésciué

Pasta amb carbassa, olives i romaní

Antonella 20 gener, 2014Creste, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Avui he provat aquestes penne rigate de la marca Delverde, disponibles als supermercats Sorli Discau. He de dir que aquesta pasta ha sigut tot un descobriment. Sent una marca del …

Llegiu-ne més
carbassaolivesromaní

Espaguetis amb lo que sobra de les verdures a la planxa macerades amb oli

Antonella 25 juliol, 2013Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vídeorecepta 4 Comments

No seria un títol apte per un plat de restaurant. I el resultat tampoc podria anar a la carta d’un restaurant estrellat, serè sincera, però seria més que digne per …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassaolivestomàquet cirerol

Amanida de pasta mar i olives

Antonella 24 agost, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Peix, Vegetals 7 Comments

Com més calor, més plats fresquets. Un altra amanida de mar, aquesta vegada amb olives i suc de llimona. Ingredients per a 3 persones 150 gr. de pasta (farfalle, fusilli …

Llegiu-ne més
bonítolgambesolivesseitonstonyina

Pasta amb tonyina fresca i albergínies

Antonella 8 agost, 2012Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Schiaffoni, Tortiglioni, Tubetti, Vegetals 5 Comments

Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …

Llegiu-ne més
albergíniesolivestonyina

Amanida de pasta de tota la vida

Antonella 25 juny, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Vegetals, Vegetarianes 12 Comments

L’amanida de pasta és una mica com la pizza o la paella: val el principi més hi poses més hi trobes i a cadascú li agrada la seva. Jo com …

Llegiu-ne més
cirerolsmozzarellaolivestonyina

Galets farcits de coliflor amb beixamel. Tercer post nadalenc!

Antonella 14 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

Continuem amb els galets! Primer amb carn, després amb peix i ara amb verdura! Aquests, si no hi poseu el filet d’anxova, son per a vegetarians també. Jo continuo fent servir …

Llegiu-ne més
anxovesbeixamelcoliflorolivestàperes

Pasta amb bacallà (vermella)

Antonella 22 novembre, 2011Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti 8 Comments

Vermella, sí, perquè també n’hi ha una versió sense salsa de tomàquet, però la deixem per un altre dia. I que havia dit, espaguetis? Al final he fet servir paccheri, …

Llegiu-ne més
bacallàolivestàperes

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA