Pasta amb crema de pebrots i tonyina

Antonella Cargols de llimona, Casarecce, Eliche, Farfalle, Linguine, Penne, Vegetals Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

Primer de tot, la foto no li fa justícia a aquesta recepta. Els tornaré a fer i faré una foto més maca.
Segon, em faltava el julivert.

Aquí la recepta com hauria de ser.

Ingredients per a quatre persones

  • 360 g de pasta curta. Jo he fet servir pennoni, o sigui uns macarrons molt grans.
  • 2 pebrots vermells
  • 1 llauna de tonyina
  • un grapat d’olives negres d’Aragó
  • oli d’oliva
  • 1 gra d’all
  • bitxo
    julivert

Preparació

Escaliveu els pebrots, jo els faig en una graella elèctrica, els peleu, li traieu les llavors i la part blanca interior.

Traieu el pinyol a les olives.
Coeu la pasta en abundant aigua amb sal.
Passeu els pebrots pel minipimer afegint una mica de sal i un cullerot d’aigua de cocció de la pasta.
En una cassola on després hi abocareu la pasta, escalfeu l’oli i saltegeu l’all i el bitxo, afegiu-hi els pebrots, la tonyina i les olives i deixeu que faci xup xup per uns minuts.


Escorreu la pasta molt al dente. Continueu la cocció a la cassola un parell de minuts més afegint dues cullerades d’aigua de cocció. Al final afegiu-hi el julivert picat i cap al plat.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.