Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Receptes Carn

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Carn”

Polpettone

Antonella 10 gener, 2023 Carn, Plats napolitans tradicionals, Vídeorecepta Deixa un comentari

El polpettone és un dels segons plats clàssics del diumenge i la recepta canvia a cada casa. I quan sobra és perfecte pel tupper. La massa es basa en una …

Llegiu-ne més

Chifferi amb crema de bolets

Antonella 29 març, 2020 Anelletti, Carn, Chifferi, Penne, Salses, Tubetti 2 Comments

Un plat de pasta nascut amb el COVID-19, en  l’intent de buidar restes de coses del congelador i que ha quedat prou bé per explicar-lo i que segurament repetiré. Espero …

Llegiu-ne més
boletspèsols

Eliche amb ragù de botifarra i llet

Antonella 14 desembre, 2019 Candele, Carn, Casarecce, Creste, Elicoidali, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Tortiglioni Deixa un comentari

Un experiment amb èxit. Us animo a tastar-ho. He fet servir eliche però també hauria quedat bé amb pappardelle, casarecce, tortiglioni, penne rigate, farfalle. No queda bé amb espaguetis o …

Llegiu-ne més
botifarraceballet

Pastís de paccheri

Antonella 12 març, 2018 Al forn, Carn, Paccheri, Schiaffoni 1 Comment

Necessiteu una idea per un primer plat original? Podeu provar a fer aquest pastís de paccheri. Una mica llarg, però oi que fa bona cara? Ingredients Aquí hi havia una …

Llegiu-ne més

Lasanya amb salsa bolonyesa

Antonella 16 juliol, 2016 Al forn, Carn, Lasanya 2 Comments

Avui m’heu renyat perquè no penjo les receptes que publico a Instagram. E teniu raó. Doncs dit, fet, aquí la recepta d’avui. Una lasanya amb salsa bolonyesa sense beixamel, molt …

Llegiu-ne més

Spaghetti amb sobrassada, olives i tàperes

Antonella 16 març, 2016 Carn 2 Comments

Una de les receptes que va sortir al RAR de fa uns mesos. A mi em va agradar molt. Ingredients per a 2 persones 150 g d’espaguetis una ceba petita …

Llegiu-ne més
sobrassada

Pappardelle amb crema de rostit

Antonella 8 febrer, 2016 Carn, Pappardelle 2 Comments

Us recordeu del menú de les festes que vaig fer per Raimat en col·laboració amb altres bloggers? Aquí teniu el post sencer. Per segon plat vaig preparar una rostit de …

Llegiu-ne més
lletrostit

Penne rigate amb ragù blanc de botifarra

Antonella 4 setembre, 2015 Carn, Creste, Elicoidali, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Penne rigate, Reginette, Rigatoni, Tortiglioni 2 Comments

Fa 4 anys vaig participar al primer concurs de receptes de la revista Cuina amb aquesta Pasta amb cervesa i salsitxa que va tenir molt i molt èxit al blog. …

Llegiu-ne més
botifarrasafrà

Fusilli amb sobrassada

Antonella 17 juny, 2015 Carn, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Sedanini, Trofie 4 Comments

Experiment aprovat! Em feia una mica de por aquesta sobrassada amb pasta.. la clau ha sigut afegir-hi una mica de puré de patata. Ha quedat suau i lligada al punt… …

Llegiu-ne més
sobrassada

Penne rigate amb carbassò, botifarra i crema de llet

Antonella 16 octubre, 2014 Carn, Funghi, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 1 Comment

Us recordeu de quan vaig fer les caccavelle farcides? Unes eren amb albergínies, les altres amb carbassons fregits i botifarra. Les verdures van sobrar. Les albergínies tallades a dauets, fregides …

Llegiu-ne més
botifarracarbassons

Caccavelle farcides amb albergínies o amb carbassons. De regal a Il Mercato, espai gastrònomic

Antonella 5 juliol, 2014 Al forn, Caccavelle, Carn, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Coneixeu aquest format de pasta? La caccavella es diu. En napolità la caccavella és una olla. És un un tipus de pasta produïda pels artesans de la pasta de Gragnano. …

Llegiu-ne més
albergíniesbotifarracarbassons

Fregola sarda tostada amb botifarra i llenties

Antonella 9 maig, 2014 Carn, Conchiglie, Fregola sarda, Gnocchetti sardi, Llegums, Mezze maniche, Pistons, Plat únic, Sedanini, Tubetti 6 Comments

La fregola és un format de pasta típic de Sardenya. Es fa amb farina i aigua, es deixa assecar a l’aire i després es passa per el forn. Jo no …

Llegiu-ne més
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA