Contacte

La pasta per als catalans

Un bloc reivindicatiu
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Un blog reivindicatiu Receptes Carn

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Carn”

Pastís de paccheri

Antonella 12 març, 2018 Al forn, Carn, Paccheri, Schiaffoni 1 Comment

Necessiteu una idea per un primer plat original? Podeu provar a fer aquest pastís de paccheri. Una mica llarg, però oi que fa bona cara? Ingredients Aquí hi havia una …

Llegiu-ne més

Lasanya amb salsa bolonyesa

Antonella 16 juliol, 2016 Al forn, Carn, Lasanya 2 Comments

Avui m’heu renyat perquè no penjo les receptes que publico a Instagram. E teniu raó. Doncs dit, fet, aquí la recepta d’avui. Una lasanya amb salsa bolonyesa sense beixamel, molt …

Llegiu-ne més

Spaghetti amb sobrassada, olives i tàperes

Antonella 16 març, 2016 Carn 1 Comment

Una de les receptes que va sortir al RAR de fa uns mesos. A mi em va agradar molt. Ingredients per a 2 persones 150 g d’espaguetis una ceba petita …

Llegiu-ne més
sobrassada

Pappardelle amb crema de rostit

Antonella 8 febrer, 2016 Carn, Pappardelle 2 Comments

Us recordeu del menú de les festes que vaig fer per Raimat en col·laboració amb altres bloggers? Aquí teniu el post sencer. Per segon plat vaig preparar una rostit de …

Llegiu-ne més
lletrostit

Menú per les festes amb Ànima de Raimat

Antonella 14 desembre, 2015 Al forn, Carn, Paccheri, Postres 2 Comments

Ens els dies passats us vaig deixar unes pistes per una sorpresa que estava preparant per Nadal. Doncs aquí la teniu, un menú de festa amb primer i segon plat …

Llegiu-ne més
boletscastanyesllom

Penne rigate amb ragù blanc de botifarra

Antonella 4 setembre, 2015 Carn, Creste, Elicoidali, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Penne rigate, Reginette, Rigatoni, Tortiglioni 2 Comments

Fa 4 anys vaig participar al primer concurs de receptes de la revista Cuina amb aquesta Pasta amb cervesa i salsitxa que va tenir molt i molt èxit al blog. …

Llegiu-ne més
botifarrasafrà

Fusilli amb sobrassada

Antonella 17 juny, 2015 Carn, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Sedanini, Trofie 4 Comments

Experiment aprovat! Em feia una mica de por aquesta sobrassada amb pasta.. la clau ha sigut afegir-hi una mica de puré de patata. Ha quedat suau i lligada al punt… …

Llegiu-ne més
sobrassada

Penne rigate amb carbassò, botifarra i crema de llet

Antonella 16 octubre, 2014 Carn, Funghi, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 1 Comment

Us recordeu de quan vaig fer les caccavelle farcides? Unes eren amb albergínies, les altres amb carbassons fregits i botifarra. Les verdures van sobrar. Les albergínies tallades a dauets, fregides …

Llegiu-ne més
botifarracarbassons

Caccavelle farcides amb albergínies o amb carbassons. De regal a Il Mercato, espai gastrònomic

Antonella 5 juliol, 2014 Al forn, Caccavelle, Carn, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Coneixeu aquest format de pasta? La caccavella es diu. En napolità la caccavella és una olla. És un un tipus de pasta produïda pels artesans de la pasta de Gragnano. …

Llegiu-ne més
albergíniesbotifarracarbassons

Fregola sarda tostada amb botifarra i llenties

Antonella 9 maig, 2014 Carn, Conchiglie, Fregola sarda, Gnocchetti sardi, Llegums, Mezze maniche, Pistons, Plat únic, Sedanini, Tubetti 6 Comments

La fregola és un format de pasta típic de Sardenya. Es fa amb farina i aigua, es deixa assecar a l’aire i després es passa per el forn. Jo no …

Llegiu-ne més

Pasta amb coliflor i botifarra #amorplatúnic

Antonella 3 febrer, 2014 Carn, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Penne, Penne rigate, Plat únic, Vegetals 2 Comments

Tercera recepta de pasta de la sèrie #amorplatúnic, amb la col·laboració de la Rosa Baró Vila, nutricionista de Reus. Un plat únic, equilibrat i complert. Aquesta vegada us proposo una …

Llegiu-ne més
botifarracoliflor

Pasta amb ragú blanc, fruits secs, safrà i perfumada a la taronja

Antonella 6 desembre, 2013 Carn, Fettuccine, Rigatoni, Sedanini, Tagliatelle 2 Comments

Us ve de gust un plat de tagliatelle amb ragù blanc, safrà, fruits secs i un toc perfumat de taronja? Aquest plat?   La recepta a la pàgina 118 del …

Llegiu-ne més
fruits secssafràtaronja
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • →

El llibre de la pasta per als catalans

Podeu comprar La pasta per als catalans també a Amazon

Classes de cuina

Vols que t’ensenyi a cuinar com ho fem a casa meva? Busca les classes de Cuina napolitana a la web de la Mireia!

Ingredients

albergínies anxoves beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes gorgonzola llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar