Lasanya amb salsa bolonyesa

Antonella Al forn, Carn, Lasanya 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Avui m’heu renyat perquè no penjo les receptes que publico a Instagram. E teniu raó.
Doncs dit, fet, aquí la recepta d’avui.
Una lasanya amb salsa bolonyesa sense beixamel, molt més rapida de la clàssica lasanya napolitana de Carnestoltes.

Ingredients per 4 persones

Preparació

Aquesta lasanya porta poc líquid doncs encara que la lasanya sigui pre-cuita i al paquet us diguin que es pot posar directament al forn, doneu-li un bull igualment.
Jo faig servir una olla ampla i baixa i deixo bullir les lasanyes dos o tres a la vegada per un minut. Després les poso sobre un drap de cuina.

En una safata (haureu de fer tres capes de lasanya, doncs podeu calcular la mida calcular amb el numero de plaques de lasanya que teniu), poseu una capa fina de salsa, una de lasanya, una de salsa, una de formatge emmental (no gaire), i continueu amb lasanya, salsa, formatge…
Per últim una capa de lasanya, una més abundant de salsa bolonyesa i parmesà ratllat.
Al forn per 15-20 minuts a 180º.
Abans de servir-la deixeu-la reposar per un 10 minuts.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

  1. On es pot trobar pasta de lassanya q no sigui precuita? L’he provada i no em convenç, encara que no l’havia bullit mai abans com dius tu a la recepta. Ja no se’n fa?

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.