Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Carn

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Carn”

Pasta amb ricotta i botifarra

Antonella 15 abril, 2012Al forn, Bucatini, Carn, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Reginette, Rigatoni, Tortiglioni 10 Comments

Unes de les preguntes recurrents que em fan és com guardar la pasta bullida per el migdia del dia després. Aquest és un problema que com a italiana no se …

Llegiu-ne més
botifarraricotta

Orecchiette amb botifarra i safrà

Antonella 13 gener, 2012Carn, Fusilli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni Deixa un comentari

Ahir em vaig cremar el llavi per tastar les orecchiette abans de escórrer-les. Com vaig avisar per FB i Twitter, abans de tastar una orecchietta directament de l’olla de cocció …

Llegiu-ne més
botifarrasafrà

Galets farcits de carn amb beixamel. Primer post nadalenc!

Antonella 8 desembre, 2011Al forn, Carn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi 22 Comments

Les tradicions m’agraden. Doncs perquè no combinar la vostra dels galets de Nadal amb la nostra de la pasta al forn? A partir d’avui, que és el dia que a …

Llegiu-ne més
beixamelcarn

Pasta amb botifarra i ceps

Antonella 27 novembre, 2011Carn, Mezze maniche, Penne rigate, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Temps de bolets i com es veu poca cosa i de ceps al mercat de ahir ni l’ombra, una boníssima salsa amb ceps secs. Tenia mezze maniche, però podeu fer …

Llegiu-ne més
boletsbotifarraceps

Pasta amb pernil dolç i crema de llet

Antonella 25 novembre, 2011Carn, Farfalle, Macarrons, Pasta farcida, Rigatoni, Salses, Tagliatelle Deixa un comentari

Un clàssic plat de pasta de estudiants. O per nens amb molta gana i mares amb molta pressa. He fet servir les creste, però van molt bé també macarrons, rigatoni, …

Llegiu-ne més
boletscrema de lletpernilpèsolssciuésciuéxampinyons

Tagliatelle alla bolognese

Antonella 14 octubre, 2011Carn, Salses, Tagliatelle 8 Comments

  El que heu de saber és que els Spaghetti Bolognese s’han inventat a l’estranger! A Itàlia la salsa Bolonyesa és serveix amb tagliatelle (tallarines). Queda bé també per fer lasanyes. Wikipedia …

Llegiu-ne més
carn
  • Page 3 of 3
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA