Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta Penne rigate

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Penne rigate”

Casarecce alla boscaiola – La pasta per als refugiats

Antonella 24 març, 2022 Casarecce, Gemelli, Gnocchetti sardi, Penne, Penne rigate, Salses Deixa un comentari

[English version] La pasta per als refugiats: el repte. Per cada 5€ recollits, publicaré fotos, ingredients, preparació i si puc vídeo (que no és lo meu) de una recepta inèdita …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebreceps secsolives

Un altra pasta amb carbassa

Antonella 7 novembre, 2021 Casarecce, Elicoidali, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Maltagliati, Mezzanelli, Penne, Penne rigate, Vegetals Deixa un comentari

Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn …

Llegiu-ne més
carbassa

Pasta amb xampinyons i pèsols

Antonella 19 abril, 2020 Casarecce, Cintes de curri, Farfalle, Fettuccine, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Salses, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 4 Comments

He vist aquest plat a l’Instagram de Pasta di Martino, m’ha agradat la combinació i l’he volgut reproduir. Experiment amb èxit. Aquí va aquesta recepta de confinament, dia 37. He …

Llegiu-ne més
boletscansalada viada amb pebrexampinyons

Pasta amb carxofes

Antonella 19 febrer, 2020 Casarecce, Elicoidali, Farfalle, Gemelli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Tinc moltes receptes amb carxofes aquí al blog però faltava la més fàcil i ràpida de totes. Tant fàcil que no tinc foto a més del plat, sorry. Per aquesta …

Llegiu-ne més
carxofes

Eliche amb ragù de botifarra i llet

Antonella 14 desembre, 2019 Candele, Carn, Casarecce, Creste, Elicoidali, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Tortiglioni Deixa un comentari

Un experiment amb èxit. Us animo a tastar-ho. He fet servir eliche però també hauria quedat bé amb pappardelle, casarecce, tortiglioni, penne rigate, farfalle. No queda bé amb espaguetis o …

Llegiu-ne més
botifarraceballet

Pasta amb carbassons i albergínies al forn

Antonella 26 maig, 2019 Al forn, Elicoidali, Penne rigate, Rigatoni, Tagliolini, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Una pasta amb gustos d’estiu per aprofitar dels primers carbassons i de les primeres albergínies. Blanca, sense tomàquet perquè la combinació de carbassons i tomàquet no m’agrada. Lo seu seria …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassons
pasta carxofes i botifarra

Pasta amb carxofes i botifarra al forn

Antonella 15 febrer, 2019 Al forn, Elicoidali, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals Deixa un comentari

Temps de carxofes i la senyora Anita en té de boníssimes. Avui us presento una pasta amb carxofes i botifarra al forn, la vaig penjar fa poc a Instagram. Com …

Llegiu-ne més
botifarracarxofes

Pasta e patate a crudo

Antonella 16 juliol, 2018 Elicoidali, Macarrons, Mezze maniche, Penne, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

O sigui pasta amb patates tot cuit alhora. Un plat molt poc equilibrat, però fa molt estiu. La pasta amb patates és un plat clàssic de la cuina (pobra) napolitana. …

Llegiu-ne més
patatapatates

Fusilli amb calçots i ricotta

Antonella 17 febrer, 2018 Creste, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Mezze maniche, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Temps de calçots i de calçotades. I si sobren? Doncs experiment! Fusilli amb calçots! Per 4 persones vaig fer servir uns 6 calçots però si en teniu més endavant. Ingredients …

Llegiu-ne més
calçotsricotta

Orecchiette amb peix espassa i cors de carxofes

Antonella 25 juny, 2016 Calamarata, Cargols de llimona, Conchiglioni, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Trofie 2 Comments

Normalment no en trobo de peix espassa a la meva peixateria de confiança perquè si no saben d’on ve aquest peix no n’agafen. Però fa un mes a Arenys van …

Llegiu-ne més
peix espassa

Pasta amb espàrrecs de marge

Antonella 22 abril, 2016 Cintes de curri, Conchiglie, Elicoidali, Fettuccine, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Macarrons amb piment vermell, Penne rigate, Spaghetti alla chitarra, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Ara és el temps oi? Se’n troben molts d’espàrrecs caminant per el camp. Aquests me’ls va portar il bambino després d’una caminada per el bosc amb uns amics. El plat …

Llegiu-ne més
espàrrecssciuésciué

Penne rigate amb ragù blanc de botifarra

Antonella 4 setembre, 2015 Carn, Creste, Elicoidali, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Penne rigate, Reginette, Rigatoni, Tortiglioni 2 Comments

Fa 4 anys vaig participar al primer concurs de receptes de la revista Cuina amb aquesta Pasta amb cervesa i salsitxa que va tenir molt i molt èxit al blog. …

Llegiu-ne més
botifarrasafrà
  • Page 1 of 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA