Pasta amb espàrrecs de marge

Antonella Cintes de curri, Conchiglie, Elicoidali, Fettuccine, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Macarrons amb piment vermell, Penne rigate, Spaghetti alla chitarra, Vegetals, Vegetarianes 0 Comments

Compartir aquesta entrada

Pasta amb espàrrecs

Ara és el temps oi? Se’n troben molts d’espàrrecs caminant per el camp.
Aquests me’ls va portar il bambino després d’una caminada per el bosc amb uns amics.

El plat de pasta, súper fàcil. Tenia macarrons integrals de la marca Del Verde, són BIO estan prou bons.

Ingredients

  • espàrrecs
  • ceba tendra
  • oli
  • cansalada viada amb pebre
  • aigua o caldo
  • parmesà

Preparació

Poseu l’aigua a bullir. Renteu i talleu els espàrrecs a trossets molt petits deixant les puntes senceres. En una paella escalfeu un raig d’oli i afegiu-hi la cansalada tallada a dauets i la ceba tallada molt petita. Quan la grassa de la cansalada s’hagi tornat transparent, afegiu-hi els espàrrecs, remeneu un minutet i afegiu-hi una mica d’aigua o caldo. Coeu-ho fins que els espàrrecs estiguin cuits i que no es sequi massa, una mica caldosos.

Pasta amb espàrrecs

Si les puntes són molt tendres, com era el meu cas, les podeu saltejar en una paella a part, amb poquíssim oli, que quedin cruixents.
Escorreu la pasta i aboqueu-la a la paella amb els espàrrecs.
Remeneu-ho, emplateu-ho i decoreu el plat amb les puntes dels espàrrecs i abundant parmesà.

Si voleu donar una mica més de consistència a aquest plat, podeu preparar una barreja d’ou i parmesà, en les mateixes proporcions de la carbonara, i afegir-la a la pasta una vegada que estigui a la paella amb els espàrrecs.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *