Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Tipus de pasta”

Galets farcits de bolets amb salsa de rostit

Antonella 22 desembre, 2020 Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi Deixa un comentari

Aquí teniu la recepta de galets farcits per aquest any, amb bolets i suc de rostit de vedella eco Pirinat que he trobo als supermercats Condis. Fem servir poquíssima carn …

Llegiu-ne més
rostit

Gnocchetti sardi amb salsa de cansalada i ceps

Antonella 4 novembre, 2020 Gnocchetti sardi, Salses Deixa un comentari

Els gnocchetti sardi són aquests nyoquis petits de pasta seca, típics de la Sardenya. En vaig trobar al Melocomo l’estiu passat mentre buscava botigues per recomanar. Els he fet amb lo …

Llegiu-ne més
cansaladacansalada viada amb pebreceps secs

Anelletti siciliani

Antonella 18 agost, 2020 Anelletti, Formats de pasta Deixa un comentari

Anelletti o Anelli siciliani, format de pasta típic de la província de Palermo, Sicília que pren el nom de la seva forma. Es fa servir principalment per timbals de pasta …

Llegiu-ne més

Tagliatelle amb sofregit i carbassons

Antonella 29 juliol, 2020 Casarecce, Gnocchetti sardi, Linguine, Penne, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Encara que hagi millorat molt, el sofregit no és el meu fort. És per això que quan em va arribar aquest sofregit de ceba empordanès de Quim Matas l’he volgut …

Llegiu-ne més
carbassons

Paccheri amb esqueixada

Antonella 28 juny, 2020 Calamarata, Linguine, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli Deixa un comentari

Fa un parell de setmanes em va sobrar esqueixada. La vaig escaldar a la paella i li vaig tirar espaguetis. Em van agradar tant que el plat va ser escollit …

Llegiu-ne més
bacallà

Espaguetis amb picada

Antonella 30 abril, 2020 Espaguetis negres, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetarianes Deixa un comentari

Vaig fer un guisat i em va sobrar una picada de ametlles torrades, all, julivert i una torrada i n’he fet uns espaguetis amb all i oli, exactament el mateix …

Llegiu-ne més
picada

Roses de lasanya o lasanya de roses?

Antonella 23 abril, 2020 Al forn, Lasanya 2 Comments

El primer Sant Jordi a casa en els quasi 20 anys que porto aquí. El primer Sant Jordi on he tingut temps de fer les roses de lasanya com cal …

Llegiu-ne més

Pasta amb xampinyons i pèsols

Antonella 19 abril, 2020 Casarecce, Cintes de curri, Farfalle, Fettuccine, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Salses, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 2 Comments

He vist aquest plat a l’Instagram de Pasta di Martino, m’ha agradat la combinació i l’he volgut reproduir. Experiment amb èxit. Aquí va aquesta recepta de confinament, dia 37. He …

Llegiu-ne més
boletscansalada viada amb pebrexampinyons

Chifferi amb crema de bolets

Antonella 29 març, 2020 Anelletti, Carn, Chifferi, Penne, Salses, Tubetti 2 Comments

Un plat de pasta nascut amb el COVID-19, en  l’intent de buidar restes de coses del congelador i que ha quedat prou bé per explicar-lo i que segurament repetiré. Espero …

Llegiu-ne més
boletspèsols

Chifferi lisci

Antonella 20 febrer, 2020 Chifferi, Formats de pasta Deixa un comentari

Tipus de pasta curta en forma de cilindre corbat. Es pronuncia /ˈkifferi/. Probablement el nom ve d’una adaptació de la paraula llombarda chífer, que ve de l’italià chifel, que ve …

Llegiu-ne més

Pasta amb carxofes

Antonella 19 febrer, 2020 Casarecce, Elicoidali, Farfalle, Gemelli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Tinc moltes receptes amb carxofes aquí al blog però faltava la més fàcil i ràpida de totes. Tant fàcil que no tinc foto a més del plat, sorry. Per aquesta …

Llegiu-ne més
carxofes

Casarecce amb coliflor i sobrassada

Antonella 12 gener, 2020 Casarecce, Vegetals 3 Comments

Aquesta és la meva interpretació de la recepta de Fusillata casareccia al cavolo e nduja del Pastificio Di Martino que van penjar al seu perfil d’Instagram fa uns dies. Resultat, …

Llegiu-ne més
coliflorsobrassada
  • Page 1 of 19
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 19
  • →

Útims exemplars del llibre a la venda a un preu especial


Envia'm un correu i te'l faig arribar a casa!

Classes de cuina

Vols que t’ensenyi a cuinar com ho fem a casa meva? Busca les classes de Cuina napolitana a la web de la Mireia!
Pròxima data: esperem que sigui aviat! 

Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessàries
Sempre activat

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.