Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Tipus de pasta”

Linguine amb all, oli, peperoncino i calamars

Antonella 17 desembre, 2022 Bavette, Espaguetis negres, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Schiaffoni Deixa un comentari

També es necessita una llimona, mig got de vi blanc, julivert i pa ratllat. Bona amb linguine, spaghetti, o aquells espaguetis negres que us agraden tant. Comenceu posant l’aigua a bullir, …

Llegiu-ne més
calamars

Pasta amb crema de pebrots i tonyina

Antonella 21 agost, 2022 Cargols de llimona, Casarecce, Eliche, Farfalle, Linguine, Penne, Vegetals 5 Comments

Primer de tot, la foto no li fa justícia a aquesta recepta. Els tornaré a fer i faré una foto més maca. Segon, em faltava el julivert. Aquí la recepta …

Llegiu-ne més
olivespebrotstonyina

Orecchiette all’ortolana (versió estiuenca)

Antonella 5 agost, 2022 Casarecce, Eliche, Farfalle, Macarrons, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

El dimecres passat va sortir aquesta recepta meva al diari Ara. La publico aquí també per a que quedi arxivada al blog també. La meva versió de la pasta all’ortolana, que …

Llegiu-ne més

Tubettoni amb sofregit i popets

Antonella 21 abril, 2022 Calamarata, Espaguetis negres, Paccheri, Peix, Tubetti Deixa un comentari

L’altre dia anava a fer un arròs amb popets. Tot ho tenia: el sofregit, els popets, el fumet fet meu… excepte l’arròs. A grans mals, grans remeis: faig fer servir …

Llegiu-ne més

Casarecce alla boscaiola – La pasta per als refugiats

Antonella 24 març, 2022 Casarecce, Gemelli, Gnocchetti sardi, Penne, Penne rigate, Salses Deixa un comentari

[English version] La pasta per als refugiats: el repte. Per cada 5€ recollits, publicaré fotos, ingredients, preparació i si puc vídeo (que no és lo meu) de una recepta inèdita …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebreceps secsolives

Un altra pasta amb carbassa

Antonella 7 novembre, 2021 Casarecce, Elicoidali, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Maltagliati, Mezzanelli, Penne, Penne rigate, Vegetals Deixa un comentari

Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn …

Llegiu-ne més
carbassa

Pasta amb carbassons, tonyina, llimona i perfum d’alfàbrega i menta

Antonella 23 octubre, 2021 Bucatini, Cargols de llimona, Casarecce, Chifferi, Gemelli, Linguine, Mezzanelli, Mezze maniche, Peix, Pistons, Trofie Deixa un comentari

Aquest estiu passat la Trini Gilbert em va demanar una recepta per l‘ARA Mengem i li vaig proposar aquesta combinació. A mi em va agradar molt, ja em direu. Aquest format …

Llegiu-ne més
alfàbregacarbassonsllimonamentatonyina

Tubettoni mar i muntanya

Antonella 18 març, 2021 Calamarata, Casarecce, Espaguetis negres, Farfalle, Paccheri, Peix, Pistons, Trofie, Tubetti 2 Comments

O més bé tubettoni amb lo que tenia en aquell moment a la nevera que però van quedar super bé i es mereixen ser publicats. Ingredients per dues persones 160/200 …

Llegiu-ne més

Galets farcits de bolets amb salsa de rostit

Antonella 22 desembre, 2020 Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi 1 Comment

Aquí teniu la recepta de galets farcits per aquest any, amb bolets i suc de rostit de vedella eco Pirinat que he trobo als supermercats Condis. Fem servir poquíssima carn …

Llegiu-ne més
rostit

Gnocchetti sardi amb salsa de cansalada i ceps

Antonella 4 novembre, 2020 Gnocchetti sardi, Salses Deixa un comentari

Els gnocchetti sardi són aquests nyoquis petits de pasta seca, típics de la Sardenya. En vaig trobar al Melocomo l’estiu passat mentre buscava botigues per recomanar. Els he fet amb lo …

Llegiu-ne més
cansaladacansalada viada amb pebreceps secs

Anelletti siciliani

Antonella 18 agost, 2020 Anelletti, Formats de pasta Deixa un comentari

Anelletti o Anelli siciliani, format de pasta típic de la província de Palermo, Sicília que pren el nom de la seva forma. Es fa servir principalment per timbals de pasta …

Llegiu-ne més

Tagliatelle amb sofregit i carbassons

Antonella 29 juliol, 2020 Casarecce, Gnocchetti sardi, Linguine, Penne, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Encara que hagi millorat molt, el sofregit no és el meu fort. És per això que quan em va arribar aquest sofregit de ceba empordanès de Quim Matas l’he volgut …

Llegiu-ne més
carbassons
  • Page 1 of 20
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 20
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA