Pasta amb carbassons i Philadelphia

AntonellaElicoidali, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Pappardelle

Compartir aquesta entrada

Com totes les pastes cremoses, queda especialment bé amb fusilli, que atrapen perfectament la salsa entre les seves espirals.

Ingredients (per a 4 persones)

  • 320 g de pasta (espaguetis, penne o similar)
  • 3 carbassons mitjans
  • 150 g de Philadelphia o un altre formatge cremós
  • 2 grans d’all
  • Oli d’oliva verge extra
  •  Sal i pebre negre al gust
  • Formatge parmesà ratllat

Preparació

1Renta i ratlla els carbassons a la juliana. Posa’ls dins un drap de cuina net i escorre’ls bé per eliminar l’aigua.
En una paella gran, escalfa un raig d’oli i afegeix-hi els alls sencers i pelats. Quan comencin a agafar color, incorpora-hi els carbassons i salta’ls uns minuts fins que estiguin tendres.
Separa la meitat dels carbassons i tritura’ls amb el turmix juntament amb el formatge cremós fins a obtenir una salsa suau.
Torna aquesta salsa a la paella amb els carbassons restants i barreja-ho bé a foc suau.
Cou la pasta en aigua amb sal fins que sigui al dente, escorre-la i afegeix-la a la paella amb la salsa. Si fa falta, afegeix una mica d’aigua de cocció de la pasta
Remena bé, ajusta de sal i pebre, i serveix amb parmesà ratllat si vols.

Buon appetito!

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Antonella Speranza (@pastacatalans)

T'ha agradat? Comparteix-ho!