Com totes les pastes cremoses, queda especialment bé amb fusilli, que atrapen perfectament la salsa entre les seves espirals.
Ingredients (per a 4 persones)
- 320 g de pasta (espaguetis, penne o similar)
- 3 carbassons mitjans
- 150 g de Philadelphia o un altre formatge cremós
- 2 grans d’all
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre negre al gust
- Formatge parmesà ratllat
Preparació
1Renta i ratlla els carbassons a la juliana. Posa’ls dins un drap de cuina net i escorre’ls bé per eliminar l’aigua.
En una paella gran, escalfa un raig d’oli i afegeix-hi els alls sencers i pelats. Quan comencin a agafar color, incorpora-hi els carbassons i salta’ls uns minuts fins que estiguin tendres.
Separa la meitat dels carbassons i tritura’ls amb el turmix juntament amb el formatge cremós fins a obtenir una salsa suau.
Torna aquesta salsa a la paella amb els carbassons restants i barreja-ho bé a foc suau.
Cou la pasta en aigua amb sal fins que sigui al dente, escorre-la i afegeix-la a la paella amb la salsa. Si fa falta, afegeix una mica d’aigua de cocció de la pasta
Remena bé, ajusta de sal i pebre, i serveix amb parmesà ratllat si vols.
Buon appetito!
Visualizza questo post su Instagram
T'ha agradat? Comparteix-ho!

