Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta Rigatoni

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Rigatoni”

Pasta amb carbassons i albergínies al forn

Antonella 26 maig, 2019 Al forn, Elicoidali, Penne rigate, Rigatoni, Tagliolini, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Una pasta amb gustos d’estiu per aprofitar dels primers carbassons i de les primeres albergínies. Blanca, sense tomàquet perquè la combinació de carbassons i tomàquet no m’agrada. Lo seu seria …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassons
pasta carxofes i botifarra

Pasta amb carxofes i botifarra al forn

Antonella 15 febrer, 2019 Al forn, Elicoidali, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals Deixa un comentari

Temps de carxofes i la senyora Anita en té de boníssimes. Avui us presento una pasta amb carxofes i botifarra al forn, la vaig penjar fa poc a Instagram. Com …

Llegiu-ne més
botifarracarxofes

Penne rigate amb ragù blanc de botifarra

Antonella 4 setembre, 2015 Carn, Creste, Elicoidali, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Penne rigate, Reginette, Rigatoni, Tortiglioni 2 Comments

Fa 4 anys vaig participar al primer concurs de receptes de la revista Cuina amb aquesta Pasta amb cervesa i salsitxa que va tenir molt i molt èxit al blog. …

Llegiu-ne més
botifarrasafrà

Els macarrons de l’Anto

Antonella 25 maig, 2015 Al forn, Macarrons, Rigatoni, Tortiglioni Deixa un comentari

Eeep! Jo també tinc una recepta per els macarrons. La vaig preparar amb l’ajuda dels oients del Via Lliure! La trobeu al blog catalancuisine.cat, on publico el que vaig aprenent …

Llegiu-ne més
macarrons

Penne rigate amb carbassò, botifarra i crema de llet

Antonella 16 octubre, 2014 Carn, Funghi, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 1 Comment

Us recordeu de quan vaig fer les caccavelle farcides? Unes eren amb albergínies, les altres amb carbassons fregits i botifarra. Les verdures van sobrar. Les albergínies tallades a dauets, fregides …

Llegiu-ne més
botifarracarbassons

Pasta amb ragú blanc, fruits secs, safrà i perfumada a la taronja

Antonella 6 desembre, 2013 Carn, Fettuccine, Rigatoni, Sedanini, Tagliatelle 3 Comments

Us ve de gust un plat de tagliatelle amb ragù blanc, safrà, fruits secs i un toc perfumat de taronja? Aquest plat?   La recepta a la pàgina 118 del …

Llegiu-ne més
fruits secssafràtaronja

Penne rigate amb salsitxes i ceps

Antonella 21 maig, 2013 Carn, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Pappardelle, Rigatoni 7 Comments

Ahir en principi volia fer la pasta amb botifarra i ceps vermella, però com tenia salsitxes i no botifarra i no tenia gaire temps per coure la passata de tomàquet, …

Llegiu-ne més
cepscrema de lletsalsitxa

Rigatoni amb cansalada, salsitxa i crema de safrà

Antonella 11 abril, 2013 Carn, Fusilli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni 7 Comments

Vaig preparar aquest plat un diumenge de fa unes setmanes. No tenia gana de cuinar coses complicades i volia una cosa d’efecte. Les víctimes dels meus experiments de aquell dia …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrecrema de lletsafràsalsitxa

Pasta amb botifarra i xampinyons gratinada amb formatge

Antonella 30 octubre, 2012 Al forn, Carn, Elicoidali, Macarrons, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Aquesta és una recepta que dona una mica de entusiasme a un bolet que d’entusiasme en té molt poc, com és el xampinyó. Va bé per a qualsevol tipus de …

Llegiu-ne més
boletsbotifarracrema de lletsalsitxaxampinyons

Lumache alle lumache (cargols amb cargols). Busco voluntaris!

Antonella 25 octubre, 2012 Conchiglie, Creste, Galets, Lumaconi, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni 20 Comments

Ja ho he dit una vegada, la meva catalanitat arriba fins als cargols. – Però que no en mengeu a Itàlia? – Sí, es mengen – Que ets vegetariana potser? …

Llegiu-ne més
cargols

Pasta amb cervesa i salsitxa

Antonella 21 agost, 2012 Carn, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni 13 Comments

Aquesta és una recepta fora de temporada, amb els ingredients que porta no es pot dir que sigui molt d’estiu, però la vaig preparar expressament per un concurs per a …

Llegiu-ne més
botifarracervesacrema de lletsalsitxa

Pasta amb tonyina fresca i albergínies

Antonella 8 agost, 2012 Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Schiaffoni, Tortiglioni, Tubetti, Vegetals 5 Comments

Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …

Llegiu-ne més
albergíniesolivestonyina
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA