Pasta amb ragú blanc, fruits secs, safrà i perfumada a la taronja

Antonella Carn, Fettuccine, Rigatoni, Sedanini, Tagliatelle 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Us ve de gust un plat de tagliatelle amb ragù blanc, safrà, fruits secs i un toc perfumat de taronja?
Aquest plat?

 

La recepta a la pàgina 118 del llibre La pasta per als catalans, que, si em permeteu, és un regal de Reis fantàstic per els més cuinetes i sobretot els no cuinetes!

Autopromoció nadalenca!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

    1. Post
      Author

      Hola Josep, gràcies per els comentaris. Les vendes van bé per ser un llibre de cuina en català. Si fós Harry Potter seria un altre rotllo 🙂
      Jo m’ho passo bomba a cada presentació i això és el que compta!
      Molts records

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *