Com va anar la presentació de La pasta per als catalans a Lleida

AntonellaEl llibre 1 Comment

Compartir aquesta entrada

Molt bé la presentació a Lleida! A part que he arribat tard, encara no m’ho puc creure. M’he perdut! La pròxima vegada no dues hores i mig abans sortiré, no! 4 hores abans! 5! per maldestra!

Aprofito per agrair un altra vegada a la Rosa Pujol que ens ha donat la possibilitat de presentar el llibre en aquest espai preciós que és l’Institut d’Estudis Ilerdencs, al Vidal Vidal que ha introduït el llibre, al Sandro Desii que ens ha permès d’obsequiar tots els participants amb un paquet de la seva boníssima pasta i a l’Oscar Ruiz, xef del restaurant Brasa d’Or de Lleida que oferirà un sopar a la guanyadora del sorteig que vam fer entre tots els participants.

I sobretot gràcies a tots els que heu vingut no obstant el fred!

Jo he tornat amb la versió original de les notes d’en Vidal Vidal que comencen així:

Títol enganyós, equívoc, malintencionat i una mica pèrfid. Oportunista.

hehe… Tota la introducció ha sigut molt divertida, gràcies!

Entre diferent coses li ha atret l’atenció el nom de diversos formats de pasta (al llibre hi ha un glossari amb els 30 formats de pasta que es poden trobar més fàcilment a Catalunya). I parlant de les conchiglie, es va demanar com es traduirien en català? Cargols? I d’aquí la pregunta: existeix una recepta de pasta amb cargols?
Doncs sí! La única recepta en absolut, tant en el blog que en el llibre que no he tastat mai.

Aquí la teniu

I aquí l’Oscar Ruiz amb la guanyadora del sopar, la Mercè López!

Oscar Ruiz i Mercé López

I amb mi

Oscar Ruiz

Aquí el Sandro Desii i jo

Sandro Desii

i aquesta és la fantàstica pasta que ens va regalar.

Pasta Sandro Desii

Amb el Vidal

Vidal Vidal

I les firmes!

Presentació de La pasta per als catalans a Lleida

Una vegada més, gràcies. Gràcies a tots.

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 1

  1. Pingback: Angules de blat Sandro Desii amb carxofes, ou trencat i micuit – Recepta d’autor | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *