Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta Sedanini

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Sedanini”

Pasta amb albergínies ràpida

Antonella 28 juliol, 2019 Fusilli, Macarrons, Penne, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Una de les receptes amb més èxit d’aquest blog és la pasta amb albergínies al forn. Aquesta és semblant en el gust, però més ràpida de fer i menys calòrica …

Llegiu-ne més
albergínies

Pasta amb albergínies rostides

Antonella 9 febrer, 2018 Elicoidali, Macarrons, Mezze maniche, Sedanini, Tortiglioni, Trofie, Vegetals, Vegetarianes, Ziti 2 Comments

Un plat de pasta sciué sciué (napolità per ràpidament) que dedico als alumnes de les classes que fem a l’Escola de Cuina de la Mireia Carbó. Ells saben perquè 😉 …

Llegiu-ne més
albergíniessciuésciué

Macarrons aromàtics amb flors de carbassons

Antonella 21 juliol, 2017 Cintes de curri, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

Hola a tothom i bentornata a mi. Torno a penjar receptes després d’una llarga pausa i ho faig amb una recepta súper fàcil i sorprenent a l’hora. Encara queden flors …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Fusilli amb sobrassada

Antonella 17 juny, 2015 Carn, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Sedanini, Trofie 4 Comments

Experiment aprovat! Em feia una mica de por aquesta sobrassada amb pasta.. la clau ha sigut afegir-hi una mica de puré de patata. Ha quedat suau i lligada al punt… …

Llegiu-ne més
sobrassada

Calamarata amb carbassons i menta

Antonella 25 maig, 2015 Calamarata, Macarrons, Peix, Penne, Penne rigate, Sedanini, Tortiglioni, Trofie 4 Comments

S’apropa l’estiu, tornen els carbassons i torna la menta. I finalment penjo aquesta recepta que tinc pendent de l’estiu passat! M’agrada molt, però encara que els ingredients es trobin també …

Llegiu-ne més

Fregola sarda tostada amb botifarra i llenties

Antonella 9 maig, 2014 Carn, Conchiglie, Fregola sarda, Gnocchetti sardi, Llegums, Mezze maniche, Pistons, Plat únic, Sedanini, Tubetti 6 Comments

La fregola és un format de pasta típic de Sardenya. Es fa amb farina i aigua, es deixa assecar a l’aire i després es passa per el forn. Jo no …

Llegiu-ne més

Pasta amb bledes, olives i pa ratllat cruixent

Antonella 21 març, 2014 Cargols de llimona, Fusilli, Gemelli, Orecchiette, Sedanini, Trofie, Vegetals 2 Comments

No és un plat de cap de setmana, almenys per mi que menjo pasta més sovint que vosaltres. Sí perquè de les fotos que m’envieu, he notat que us hi …

Llegiu-ne més

Casarecce amb ricotta i espinacs #amorplatúnic

Antonella 13 març, 2014 Casarecce, Elicoidali, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Plat únic, Sedanini, Vegetals 8 Comments

Tornem amb un amorplatúnic, equilibrat, sa i no massa calòric. Els protagonistes d’aquest mes són la ricotta (o el mató) i els espinacs. Ens explica la Rosa Baró, la nutricionista …

Llegiu-ne més
espinacsmatóricotta

Maccheroni alla Rossini

Antonella 27 desembre, 2013 Al forn, Elicoidali, Penne rigate, Salses, Sedanini, Tortiglioni 3 Comments

Bon dia i bones festes! Com van quedar els galets i els canelons? Encara que esteu gaudint de la pasta vostra avui us proposo un plat interesant, un plat de …

Llegiu-ne més
cepsperniltòfona

Pasta amb ragú blanc, fruits secs, safrà i perfumada a la taronja

Antonella 6 desembre, 2013 Carn, Fettuccine, Rigatoni, Sedanini, Tagliatelle 3 Comments

Us ve de gust un plat de tagliatelle amb ragù blanc, safrà, fruits secs i un toc perfumat de taronja? Aquest plat?   La recepta a la pàgina 118 del …

Llegiu-ne més
fruits secssafràtaronja

Pasta amb carbassons i tomàquets lligada amb ricotta

Antonella 26 setembre, 2013 Conchiglie, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mezze maniche, Penne, Penne rigate, Reginette, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Una nova recepta per aprofitar dels últims carbassons de temporada. La senyora Anita, que té el hort més maco del poble ja no en té més… les plantes d’alfàbrega també …

Llegiu-ne més
carbassonsmatóricotta

Pasta amb carbassa i salsitxa a la Cuina de Carbó

Antonella 6 novembre, 2012 Creste, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Mitjans, Penne, Penne rigate, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals 12 Comments

Al programa de la Mireia Carbó ahir vam parlar de pasta amb carbassa. Vaig explicar unes receptes que ja he publicat, la pasta amb carbassa clàssica, la pasta amb carbassa …

Llegiu-ne més
botifarracarbassasalsitxa
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA