Macarrons aromàtics amb flors de carbassons

Antonella Cintes de curri, Conchiglie, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Mezze maniche, Orecchiette, Sedanini, Trofie, Vegetals, Vegetarianes, Ziti 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Hola a tothom i bentornata a mi.
Torno a penjar receptes després d’una llarga pausa i ho faig amb una recepta súper fàcil i sorprenent a l’hora.
Encara queden flors de carbassons als horts?
Sabeu que si després els voleu coure a la paella o al forn els podeu congelar? Si els voleu arrebossar o farcir no, s’ha de fer al moment.

Per aquest plat necessiteu:

  • pasta curta (jo he fet servir macarrons integrals de la marca Del Verde)
  • flors de carbassons
  • herbes aromàtiques (sàlvia, menta, alfàbrega)
  • all
  • una llimona no tractada

Preparació

Res, oli abundant a la paella, un all a lamines i abans que agafi color hi afegiu les flors. Un parell de minuts que panseixin i hi afegiu les herbes. Apagueu el foc i tapeu i que les herbes treguin tot l’aroma amb la mateixa escalfor de la paella.

A part coeu la pasta, escorreu-la al dente, aboqueu-la a la paella amb els carbassons on heu tornat a encendre el foc. Saltegeu-la per un parell de minuts i afegiu-hi la pell ratllada de la llimona.

Cap al plat i buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

  1. Mmm quina Bona pinta que te tot! Et felicito per la pagina, l’acabo de descobrir. m’encanten! Fa poquet que visc a Italia i m’està ajudant molt per fer-me amb la cuina italian@. Graciees per les teves receptes!

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *